Se caută jurişti pentru alegerile din 10 iunie

• publicat la: 9 aprilie 2012
Se caută jurişti pentru alegerile din 10 iunie

Potrivit prevederilor H.G. nr. 140/ 2012 în ziua de 10 iunie 2012 vor avea loc alegeri pentru autorităţile administraţiei publice locale. Juriştii care doresc să participe la tragerea la sorţi pentru funcţiile de preşedinţi sau locţiitori ai birourilor electorale de circumscripţie municipale, orăşeneşti şi comunale sunt rugaţi să depună la registratura Instituţiei Prefectului – Judeţul Satu Mare declaraţia pe propria răspundere că nu fac parte din niciun partid politic, copie B.I./ C.I. precum şi copie după diploma de licenţă ce atestă studiile juridice, până la data de 10 aprilie 2012 ora 10.00.

sursa tv1sm

comentarii

de Horia Mărieș la 10 aprilie 2012 - 10:10

N-ar strica de loc dacă și la Carei s-ar inființa un Grup pentru Acțiune Socială (GAS) (Echipa Atelierului de Participare publică la luarea deciziilor). Ar fi chiar excelent, m-aș înscrie și eu în „partidul” ăsta. Că de la toate celelalte partide existente în RO, dar absolut fără nici o excepție, îmi vine să vomez.

http://www.gas.org.ro/2012/scrisoare-deschisa-cu-privire-la-privatizarea-spa%C8%9Biului-public-in-cluj-napoca/

de spic la 10 aprilie 2012 - 18:17

„Grup pentru Acțiune Socială, Echipa Atelierului de Participare publică la luarea deciziilor.”

mda, participare la luarea deciziilor, fara sa candidezi sau sa fii ales – bine gandit si foaaaarte democratic ….

de fapt stiu: democratia e numai un fel de calmant pentru mase si prin presa (care nu candideaza si nici nu este nici aleasa) se exercita puterea

ergo: vrei sa participi la putere dar vrei sa ramai si intangibil: cumpara-ti un ziar, un post de radio, televiziune, dar in cel mai rau caz sa fii foarte activ pe web (bloguri, comentarii etc.)

de Horia Mărieș la 11 aprilie 2012 - 02:27

@spic (de grâu): Medităm („mda”), știm despre democrație și despre puterea exercitată de presă, concluzionăm („ergo”), dar nu oferim nici măcar o singură soluție. O problemă se rezolvă doar printr-o soluție și nu cu vorbe frumos încondeiate. Să înțeleg de la Dvs. ca societatea civilă nu este bună la nimic? Este adevărat că de cele mai multe ori, pentru a obtine drepturi elementare sau a amenda legi ori ordonante de urgenta, societatea civila trebuie sa iasa in strada, ca sa devina „vizibila”. Lucru anormal intr-o societate care se vrea deschisa si democrata.

Și totuși, ce altă soluție întrevede @spicul (de grâu)?

Lasati un comentariu