Crin Antonescu despre marginalizarea judeţului Satu Mare

• publicat la: 7 iunie 2012
Crin Antonescu despre marginalizarea judeţului Satu Mare

Preşedintele PNL, co-presedinte al USL, Crin Antonescu s-a aflat miercuri, 6 iunie, in judetul Satu Mare pentru a-i susţine pe candidaţii USL Satu Mare in ultimele zile de campanie electorală.

La sediu PNL, plin de reprezentanţi ai presei şi membrii ai celor două partide, Crin Antonescu a susţinut o conferinţă de presă alături de cei doi candidati USL la Satu Mare, Adrian Stef pentru funcţia de preşedinte a Consiliului Judetean Satu Mare şi dr. Dorel Coica, pentru primăria Satu Mare şi profesorul academician Dr. Virgil Enătescu.

Crin Antonescu a subliniat in discursul său marginalizarea judetului Satu Mare care s-a făcut de-a lungul timpului, marginalizare care trebuie să dispară şi va dispărea sub tutela USL.

Crin Antonescu este sigur că a fost o alegere foarte bună in ceea ce priveşte numirea lui Ovidiu Silaghi de către guvernul Ponta in fruntea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii. Ovidiu Silaghi a fost caracterizat de Crin Antonescu ca un sătmărean care nu numai că vine de aici, dar care aici trăieşte si pe care il leagă multe de judetul Satu Mare, lucru care pentru Satu Mare poate fi un mare avantaj pentru dezvoltare.

Crin Antonescu a afirmat clar si răspicat că ii sustine pe candidatii USL Satu Mare, Adrian Stef si  Dorel Coica in bătălia electorală si i-a asigurat de tot sprijinul său pentru viitor.

Dată fiind structura etnică a judetului ii indeamnă pe sătmăreni să iasă la vot si să ii voteze pe candidaţii USL, deoarece orice vot pentru alt partid este un vot pentru UDMR.

Adrian Stef si-a inceput prezentarea vorbind despre importanţa si reuşita proiectului -Consilierul de pe strada ta-, proiect prin care au aflat multe probleme cu care se confruntă sătmărenii, au găsit rezolvările si le-au transferat in programul dr. Dorel Coica, viitorul primar al municipiului Satu Mare.

Adrian Stef, candidatul USL la presedintia Consiliului Judetean a mai vorbit despre importanţa recâştigării increderii cetăţenilor in administratia publică si câteva puncte din programul electoral foarte importante pentru USL precum aducerea investitorilor străini in judet, crearea infrastructurii necesare, infrastructura agricolă, crearea de noi locuri de muncă pentru reintregirea familiilor.

Lasati un comentariu