500 de ediţii de matinal in formula Bună dimineaţa, Transilvania!

• publicat la: 19 iulie 2012
500 de ediţii de matinal in formula Bună dimineaţa, Transilvania!

Emisiunea care aduce zâmbetul pe feţele transilvănenilor dă trezirea de trei ani la ora 7 fix. Irina Gaspar si Alin Scrob sunt ceasurile deşteptătoare care deschid o zi bună.

Irina Gaspar realizează matinalul Studioului Teritorial de Televiziune Cluj inca din 2007. In toamna lui 2009 insa, in grila de programe a intrat emisiunea Buna dimineata, Transilvania!, cu acoperire regionala, fiind difuzata in 11 judete din Transilvania. Alin Scrob a intrat in echipa matinalului de curand, din luna aprilie a anului acesta. Ambii moderatori si-au inceput activitatea in mass-media cu lumea radioului, avand fiecare peste 10 ani de experienta in acest sens. Apoi au descoperit si partea video a presei si au fost cooptati cu incantare de TVR.

Peste 45.000 de minute de emisie in direct au fost sustinute de cei doi moderatori ai matinalului de-a lungul celor trei ani.

Zilnic sunt invitate persoane din cele mai diverse domenii pentru ca telespectatorii din Transilvania sa stie ce se intampla in jurul lor: concerte, filme, piese de teatru, probleme economice, sociale, politice, de sănătate, magie, arta, drept, protectia mediului, ONG, antreprenoriat, bucatarie, sport, medicina, educatie si lista poate continua pe multe pagini.

Peste 1.200 de invitati au pasit in platoul emisiunii pentru a vorbi despre proiecte culturale, sociale, economice sau de divertisment: actori precum Florin Piersic, Melania Ursu sau Ana Ularu, criticii de film Irina Margareta Nistor sau Mihai Chirilov, sportivi precum Ghita Muresan sau Alina Dumitru, trupe precum Grimus, Desperado, Cathrythm, Kripton, Spin sau OM, pilotii Marco Tempestini sau Danny Ungur, interpreti de muzica precum Traian si Valeria Ilea, dar si Razvan Krivach, Dalma sau Ioan Onisor sau bine cunoscutii Monica Tatoiu, Valentina Pelinel, Adelin Petrisor, Adrian Hadean, Adriana Saftoiu sau Marius Ghenea. Lista poate continua cu scriitori, iluzionisti, pictori, actori, designeri, hayrstilisti, specialisti in drept, arta, politica, probleme de mediu, concursuri de frumusete, antreprenori, astrologi, bucatari, medici, membrii ONG, barista, jurnalisti, reprezentanti ai institutiilor administrative etc etc etc.

Bună dimineața, Transilvania! are ca scop informarea transilvanenilor cu privire la ce se intampla in jurul lor, intr-un mod relaxat, amuzant si prietenos. Daca de dimineata incepi ziua cu bine, ea va continua in acelasi mod pana la sfarsit!

Buna dimineata, Transilvania! se difuzeaza pe TVR Cluj de marti pana vineri, incepand cu ora 7 fix si are o durata de 90 de minute, cum s-ar spune “un ceas si jumatate”. Fiecare editie poate fi urmarita in reluare incepand cu la ora 13. Editia de matinal de luni dimineata are un format usor diferit, are o durata de doua ore, se numeste Regional Café si se difuzeaza atat pe TVR Cluj, cat si pe postul national de televiziune TVR 3.

Editia cu numarul 500 a matinalului Buna dimineata, Transilvania! se difuzeaza in zi de vineri, 20 iulie 2012, incepand cu ora…desigur…7 fix!

La Mulţi Ani !  echipei  Bună dimineaţa, Transilvania !

Lasati un comentariu