Dezbatere publică

• publicat la: 1 iulie 2012
Dezbatere publică

Luni de la ora 17,00, cetățenii oarașului Carei sunt invitați la dezbaterea publică a Planului Urbanistic Zonal pentru  ,, Lot 1. CONSTRUIRE CENTRU DE RECUPERARE ŞI REABILITARE NEUROPSIHICĂ şi Lot 2. CONSTRUIRE 4 LOCUINŢE PROTEJATE “ – Carei, str. Tireamului nr. 14 şi nr. 23-25, al cărui beneficiar este Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare.

Locatarii din imobilele situate in jurul acestui amplasament precum şi cei interesați de această dezbatere sunt aşteptaţi să participe la sediul Primăriei in cursul după-amiezii de luni,2 iulie 2012.

Construirea unui centru pentru persoane cu handicap neuropsihic este prevăzută a se realiza în imediata apropiere a Grădiniţei pentru copii preşcolari nr.5,pe terenul eliberat după demolarea fostei clădiri a birourilor spitalului municipal de pe str.Tireamului.

Până la desființarea Spitalului vechi, aici funcționau birourile de contabilitate și statistică ale acestuia.

Dezbaterea va avea loc la sediul Primăriei Municipiului Carei , str. 1 Decembrie 1918 nr. 17, Sala de şedinţe, etaj I ( nr.9).

redacţia

comentarii

de florin la 2 iulie 2012 - 08:13

am fost de curand inapoi in carei
mai exista BIROU DE URBANISM?
mai lucreaza cineva in primarie la urbanism???
ce vezi in cartierul MV1,nici in rahova nu vezi…toate marimile si dimensiunile de polistiren puse in toate felurile posibil
si toate culorile,zici ca esti la circ…portocaliu,alb ,galben,verde,tot ce vrei….arata ca la circ
pentru astea elibereaza autorizatie de constructie?????????sau da amenzi ca nu au oamenii autorizatie??

de Agotha la 2 iulie 2012 - 08:29

Dupa ce a taiat copacii din parc si a facut furnir,a scos trandafirii ca sa poate lua 4 miliarde pe iarba si copaci,acum jeno vrea sa ne faca centru de nebuni.Oare se gandeste ca vrea sa ramane pe la noi dupa…..

de skepsis la 3 iulie 2012 - 22:06

azil pentru politicieni sa faca

Lasati un comentariu