Ministrul Silaghi a sărbătorit Ziua Imnului Naţional la Carei

• publicat la: 29 iulie 2012
Ministrul Silaghi a sărbătorit Ziua Imnului Naţional la Carei

Ziua Imnului Naţional a fost sărbătorită duminică la amiază pe platoul din faţa  Monumentului  Ostaşului Român din Carei  în prezenţa Ministrului Infrastructurii şi Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a numeroase oficialităţi judeţene, dintre care amintim numele luiAdrian Ştef, Mircea Govor, Mircea Ardelean, a primarului Eugen Kovacs, a reprezentanţilor instituţiilor publice careiene, ai partidelor politice şi a locuitorilor din Carei.

Bogdan Georgescu, directorul Direcţiei de Cultură, a subliniat importanţa zilei de astăzi, Ziua Imnului Naţional al României, iar apoi un sobor de preoţi a oficiat un Te Deum.

Prezent la eveniment,Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a afirmat în exclisivitate pentru Buletin de Carei:

„Mă bucur să mă aflu din nou în mijlocul careienilor în această zi  importantă, cu dublă semnificaţie. Ziua Imnului Naţional ,sărbătorită astăzi, 29 iulie, dă un mesaj foarte clar prin însuşi  titlul imnului, Deşteaptă-te române. De altfel,  pilda  evanghelică de astăzi poartă numele “Potolirea furtunii pe mare”, în care evanghelistul mărturiseşte una dintre minunile lui Iisus.  Prinşi de furtună pe mare, ucenicii Nazarineanului  au fost salvaţi de Iisus care a ajuns la ei păşind pe ape”.


La finalul evenimentului, Imnul de Stat al României a fost cântat de Sorina Oneţ  şi Roxana Şichet, membre ale Ansamblului folcloric Ceatăra. Lor li s-au  alăturat şi cei prezenţi,  într-un cor  format ad-hoc.

Prezent alături de careieni la sărbătoarea Imnului Naţional,  preşedintele Consiliului  Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef transmite un mesaj cititorilor Buletin  de Carei:


„Azi este o zi foarte importantă pentru naţiunea româna şi anume Ziua Imnului Naţional, imn care a fost  baza unităţii şi continuităţii poporului român. Eu cred că acest sentiment patriotic, care a murit puţin in ultima perioada, ar trebui înviat şi acest lucru îl putem face dacă dăm mai multă importanţă  acestor zile cum sunt  ziua imnului , a drapelului şi a celor care sunt legate de însemnele identităţii poporului român”.


redactia

comentarii

de piscoltu la 29 iulie 2012 - 17:22

la Piscolt primaru pedelist urmareste daca merg saracii la vot si le promite ca le taie ajutoarele sociale ! pana atunci insa a taiat cablul de la tvcablu asa de frica ii ca intra la apa marinaru si pierde
….

de portocaliul la 30 iulie 2012 - 10:31

muie, muie…
muie v a facu marinelu..

de rococo la 30 iulie 2012 - 13:21

numai un pdl-ist se poate exprima asa. Jocul continua.

de gizi la 30 iulie 2012 - 14:22

nici macar pdlisti din carei nu se exprima asa rococo,eu numai pe cei doi primari am auzit asa portocaliu vorbind.
asta le este valoarea,nu poti sa ceri mai mult de la ei ca nu ai de unde.asta stiu ,asta spun.

de leko la 30 iulie 2012 - 23:04

Super tare! Ilie Ciuta in poza alaturi cu Govor mircea! Supeeeerrrr

de miki la 31 iulie 2012 - 06:58

cine e govor?

de cici la 31 iulie 2012 - 11:38

Comunistu lu ceasca
Devenit mare capitalist
Fost secretar de partid la jud
Tov Govor taia si spinzura…

de szilvia la 31 iulie 2012 - 13:06

era mai mare ca tata lu beko tamas? sau ca kovacs jeno care taie si spanzura numai pe romani? sau la fel ca foris si marko bela ?
sau poate ca si consilierul primarului de carei cu scoala de partid stefan gheorghiu? sau ca cei cu diplome de maistri luate la scoala de seara pentru o semnatura… soptita?
ce trist ca si acum la udmr carei conduc comunisti de pe vremea lui ceasca….

de eu la 31 iulie 2012 - 13:57

Govor este omul care a distrus pe olimpia si somrsul satu mare si are datorii de zeci de ori mai mari decat kovacs!!! numai de asta nu are curajul domnu ciuta sa scrie nimic!!!

de gabor la 31 iulie 2012 - 14:40

deocamdata domnul ciuta este consilier local la carei iar olimpia apartine de satu mare.cand govor va fura de la echipa din carei sa fi sigur ca asa ca si pana acum domnu ciuta va spune asa cum a semnat si scrisoarea pentru ca el nu are datorii ca si kovacs si nici nu a fost membru de pcr asa ca seful de la udmr carei.
si la carei victoria a fost distrusa de focilajos dar de el nu spuneti nimic ca tot consilier udmr este nu? nu ciumva a colaborat si el cu comunistii asa ca si consilieru primarului si cel care scrie la ziar udmr????

de eu la 31 iulie 2012 - 14:53

Lajos este de la fdg nu udmr!

de gabor la 31 iulie 2012 - 15:01

pe pariu ca lajos keizer a candidat pe liste udmr conform documentelor si nu era specificat pe nici una lista fdg. si bine ca numa atat este de spus la tine da nimic de victoria pe care a distrus!
daca esti macho si ai asa curaj de ce nu spui despre furtul lui govor de la olimpia ca domnu ciuta a avut curaj sa semneze cu numele lui o scrisoare cand a gasit nereguli la kovacs?? care consilier udmr de la satu mare a aratatt pana acum in scris furtul de care vorbesti???
aveti si voi curaj sa semnati ca domnu ciuta nu pe ascuns la comentarii si atunci poate crede si pe voi cineva.

de dandanache la 31 iulie 2012 - 16:28

Toti sint exact ca
cel pe care vor sal
suspend…..
Ciolanu ciolanu….
Asta intereseaza
sau reprzit la ciolan…
Numa li sa oprit
marinaru in git….

de Horia Măries la 31 iulie 2012 - 16:46

@gabor la 31 July 2012 – 15:01 >>>> Ai câstigat pariul.

@de eu la 31 July 2012 – 14:53 „Lajos este de la fdg nu udmr!”

Ha, ha, ha, E bună și chestia asta, dar doar de banc pentru fraieri. 🙂

„Eule” draghe, pentru informarea matale, îți transcriu de pe documentul public depus de UDMR la Biroul Electoral de Circumpscripție nr. 2 Carei cu nr. de inregistrare nr. 2/28.04.2012 ora 11:30.

UDMR Carei.
Propunere de candidati pentru consilieri locali.

Nr. de ordine: 2
Numele: KEIZER
Prenumele: LUDOVIC
Locul nasterii: Sanislău, jud. Satu Mare
Data nașterii: 02.05.1953
Domiciliul: Carei, str. Ghiocelului nr. 17, jud. Satu Mare
Denumire a actului de identitate: CI
Seria si numarul actului de identitate: SM nr. 377904
Ocupația: Viceprimar
Profesiune: Maistru mecanic
Apatenența politică: U.D.M.R.

Capisci neamule? Șvabii au fost maghiarizați de mult, înainte de 1918.

Vrei si o poză ca să te convingi? Poți vedea și foto și articolele din presa locală, mai ales cea de limbă maghiară, ca de ex. im nagykaroly.ro și Friss Ujasag. Acolo ai și poze color cu lajoska ca membru de vază al U.D.M.R. din Carei (este drept, a fost și pe la PNL, fost și pe la FDG, adică a fost traseist politic lipsit de șira spinării, fiindcă și-a paradit-o la „foci”). Alături de polgarmesterjenokebacsi.

Q.e.d.

Lasati un comentariu