Ministrul Silaghi:Banii pentru drumuri au ajuns la case de avocatură

• publicat la: 27 iulie 2012
Ministrul Silaghi:Banii pentru drumuri au ajuns la case de avocatură

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, a anunţat într-o conferinţă de presă că în ultimii trei ani Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a cheltuit 21 de milioane de euro pe case de avocatură, în vreme ce avea serviciu juridic.

Silaghi s-a arătat nemulţumit de faptul că în luna aprilie au fost transferaţi de la Ministerul Transporturilor în fondul de rezervă 61 de milioane de euro, bani care au şi fost cheltuiţi.

„În aprilie anul acesta, de la ministerul Transporturilor, de la fondul de investiţii, au plecat 61 de milioane de euro în fondul de rezervă al primului ministru. Nu ar fi fost niciun fel de problemă, că cu domnul prim-ministru Victor Ponta m-aş fi înţeles să punem banii înapoi la investiţii dar nu mai erau nici acolo. Doar o companie din cadrul ministerului, Compania Naţională de Autostrăzi, a cheltuit pe case de avocatură în trei ani 21 de milioane de euro, asta înseamnă 7 milioane de euro/an, mai mult de 500.000 de euro/lună, cu bravi avocaţi şi serviciul juridic cu tot al Companiei şi al ministerului”, a declarat Silaghi.

Potrivit ministrului, banii trebuiau folosiţi pentru investiţii.

Sursa: Agerpres

comentarii

de GRIGORE la 27 iulie 2012 - 16:55

Pune batu pe ei foarte bine D-le Ministru ,la ce atatea Case de avocatura ;UDREA ,SOVA etc….

de barat la 27 iulie 2012 - 19:36

sa nu uitam de celebra avocat consilier udmr eva marginean DACA TOT VORBESTI DE BAT….

Lasati un comentariu