Accident mortal pe fondul oboselii accentuate

• publicat la: 10 septembrie 2012
Accident mortal pe fondul oboselii accentuate

În cursul acestei nopţi, în jurul orei 03.00, un grav accident de circulaţie s-a produs pe pe DN 19, la Km 91+951, între localităţile Petreşti şi Carei, în urma căruia un bărbat de 32 de ani şi-a pierdut viaţa.

Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Carei, ce au efectuat investigaţiile în cazul acestui accident, au stabilit că victima, Ervin H., de 32 de ani, din Carei, conducea autoturismul Ford B-MAX, cu numărul de înmatriculare SM-83-HEB din direcţia Petreşti spre Carei, dar pe fondul oboselii accentuate, a adormit la volan, maşina părăsind partea carosabilă şi intrând într-un copac de pe marginea şoselei.

Pompierii militari au ajuns la locul accidentului la ora 02.47 şi au constatat că H. Ervin de 32 de ani a rămas încarcerat, fiind decedat.

S-a acţionat cu ajutorul accesoriilor din dotare, pentru descarcerarea şi scoaterea persoanei din autoturism, după care a fost predată echipajului de la poliţie.

Intervenţia s-a încheiat la ora 03.15.

Un alt eveniment rutier a fost înregistrat ieri, 09 septembrie a.c., în afara localităţii Lazuri, de această dată victima fiind un biciclist în vârstă de 30 de ani.

Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare au fost sesizaţi în jurul orei 17.00 cu privire la evenimentul petrecut pe DJ 194, stabilind în urma cercetării la faţa locului, că biciclistul, Sandor B., in Pelişor, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga, fiind grav accidentat de autoturismul condus de Lajos S., de 42 de ani, din Satu Mare.

Ambilor participanţi la trafic le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii, cercetările continuând în cauză pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului.

Lasati un comentariu