Nou director medical la Spitalul de Judeţean de Urgenţă

• publicat la: 21 septembrie 2012
Nou director medical la Spitalul de Judeţean de Urgenţă

De joi,20 septembrie 2012, Dr. Paula Mare este noul director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare.

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, alături de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare s-au deplasat la sediul Spitalului de Urgenţă Satu Mare. Aici a avut loc o nouă şedinţă cu personalul medical şi numirea în funcţie a doamnei doctor Paula Mare în funcţia de director medical.

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef a efectuat  si miercuri o vizită de lucru la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare.

Pentru a elimina pierderile care apar în sistemul de sănătate care sunt generate de tehnologii medicale sau servicii de sănătate puţin eficace sau insuficient, accesul inegal la serviciile de sănătate, insatisfacţia pacienţilor faţă de serviciile primite, calitatea serviciilor medicale ce sunt asigurate de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, a devenit o prioritate pentru conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare.

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, împreună cu o echipă de evaluare s-au deplasat la sediul Spitalului de Urgenţă Satu Mare pentru a analiza modalităţile în care managerul abordează aceste aspecte.

In această direcţie s-au luat măsuri de reorganizare a secţiilor aparatului administrativ.

De asemenea, conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare e interesată de a asigura îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor medicale furnizate şi a modalităţilor de a produce aceste servicii, respectiv în condiţii de eficacitate, eficienţă, continuitate şi siguranţă.

Satisfacţia pacientului este un element al sănătăţii psihologice care influenţează rezultatele îngrijirilor şi impactul lor. Un pacient satisfăcut tinde să coopereze cu medicul şi să accespte mai uşor recomandările acestora.

La fel de important pentru conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare sunt condiţiile de muncă ale medicilor, gradul de satisfacţie al acestora la locul de muncă şi aparatura folosită. Pentru aparatură se au în vedere mai multe programe pentru achiziţionarea de noi echipamente medicale cât mai performate.

Se urmăreşte: focalizarea pe necesităţile/aşteptările pacientului, focalizarea pe sisteme şi procese, focalizarea pe crearea unui sistem de date care să stea la baza luării deciziei, focalizarea pe participare şi lucrul în echipă pentru îmbunătăţirea calităţii.

Lasati un comentariu