Dacia a lansat oficial noul Logan. Află cât va costa!

• publicat la: 8 noiembrie 2012
Dacia a lansat oficial noul Logan. Află cât va costa!

Dacia a prezentat joi în Spania, în premieră, noile modele de Logan, Sandero şi Sandero Stepway. Preţurile nu depăşesc vechile modele însă maşinile arată total diferit.

Noul Logan: maşina de familie accesibilă, cu linii fluide
Acesta va fi disponibil în România începând de la preţul de 6.690 euro (TVA inclus)
Comenzile pentru Noul Logan se pot prelua începând cu data de 9 noiembrie
Noul Sandero: un vehicul de oraş compact, cu un design modern, care oferă 5 locuri spaţioase la un preţ atractiv de la 6990 de euro
Noul Sandero Stepway: modern, dinamic şi atrăgător de la 10800 de euro

Economia în exploatare este asigurată de noile motorizări – benzină TCe 90 şi Diesel – care oferă mai multă plăcere la volan în condiţiile reducerii semnificative a consumului de carburant. Vehiculele Dacia sunt concepute pentru a oferi un spaţiu interior demn de segmentul superior. Noile Dacia Logan, Sandero şi Sandero Stepway dispun de acum de banchetă spate fracţionabilă 1/3-2/3 (în funcţie de versiune pe Noul Logan, în serie pe Noile Sandero şi Sandero Stepway).

Media Nav, sistemul multimedia complet
Inaugurat pe Dacia Lodgy şi Dokker, sistemul Media Nav îşi face apariţia pe cele trei noi modele. Dispunând de un ecran tactil color de 7 inch (18 cm), sistemul este uşor de utilizat datorită comenzilor intuitive, pagina de meniu asigurând trecerea rapidă de la o funcţie la alta.

Media Nav include, pe lângă aparatul radio, un sistem Bluetooth® care permite ascultarea fişierelor muzicale în audio streaming sau efectuarea unui apel telefonic hands-free.
Aparatele de gen i-pod se pot conecta cu ajutorul unei prize USB sau jack, amplasate pe faţada planşei de bord, comanda fiind apoi preluată de ecranul tactil sau de satelitul de comandă de la volan.

sursa ziare.ro

Lasati un comentariu