Pepiniera lui Mircea Podobă confirmă

• publicat la: 23 noiembrie 2012
Pepiniera lui Mircea Podobă confirmă

Campionatul Naţional de Tenis de Masă destinat copiilor de 8-10 ani a avut loc între 15 şi 18 noiembrie, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din Slatina.

Competiţia de anvergură pentru cei mai mici jucători de tenis de masă a aliniat la star si participanţi careieni, instruiţi şi insoţiţi de cunoscutul antrenor Mircea Podobă.

Au participat peste 200 de copii( 120 băieti şi 97 fete ) de la toate cluburile de tenis de masă afiliate la Federatiei Române de Tenis de Masă.

Mircea Podobă a inscris in competiţie tinerii  sportivi Dari Helga,Mudure Marcel,Vaipan Iulian si Szabo Bence de la echipa Clubului Elevilor Tapo Carei.

In urma probelor la individual şi pe echipe,Dari Helga a cucerit titlul de Campioană Naţională cu echipa Romgaz Mediaş si locul 5 la individual.

Echipa de băieţi a obtinut locul VII cu  următoarele rezultate:

4-2 cu Bistrita,4-0 cu Spartac Bucuresti si 0-4 cu Buzău in grupe.

In faza semifinala (1-8) :1-4 cu Buzău II si 1-4 cu Odorheiul Secuiesc,iar pentru locurile 5-8 : 4-2 cu Slatina si 1-4 cu Giurgiu.

La individual : Mudure Marcel si Vaipan Iulian s-au clasat in optimi  iar Szabo Bence  s-a calificat pe tabloul principal de 32 dar a fost eliminat in urma pierderii meciului.

Antrenorul Podobă Mircea mulţumeşte sponsorilor  S.C. Ardealul S.A. Carei si părinţilor pentru colaborare.

 

redacţia

comentarii

de Horia Mărieș la 23 noiembrie 2012 - 11:56

Multe și sincere felicitări D-le Mircea Podoabă jr.
Jos cu pălăria in fața Dvs. (Si în fața lui Turcu jr. de asemenea)
Tot așa înainte, fără nici o pauză! Bravo!

de admirator la 24 noiembrie 2012 - 01:53

un om care a facut din nimic un club sportiv. Acest om a devenit o emblema pentru sportul de tenis de masa careian si munca sa nu a ramas neobservata pe plan national. Clubul amenajat de el intr-o centrala termica dezafectata rivalizeaza cu altele in care orasele respective au investit fonduri serioase. Pacat ca tocmai conducerea orasului sau nu il sprijina si apreciaza la adevarata sa valoare. Probabil ca orele de sport sustinute de Mircea Podoba nu ar costa orasul sute de milioane si nu ar prezenta riscul orelor de calarie pentru care conducatorii orasului au gasit asemenea resurse financiare generoase. Fericiti elevii cu asemenea antrenor si indrumator !

de Ioan TRIF la 6 decembrie 2012 - 16:08

Felicitari Dlui.Mircea pentru tot ceea ce face in promovarea sportului din Carei

Am avut privilegiul de al cunoaste in copilarie pe tatal dlui. un handbalist
remarcabil pe care nu pot sa-l uit,avind in vedere ca participam adesea la meciurile de handbal din Carei din incinta Castelului cand se juca pe zgura nu
in conditii moderne ca acum.I-am admirat tatal pentru felul in care juca fiind un sportiv de valoare.
Si in acest caz al jr.Mircea Podoaba se poate spune ca aschia nu sare departe de trunchi, in acest caz cu un consens pozitiv, deci se vede ca duce mai departe ceea ce are in sange – sportul –
Nu scriam aceste randuri daca nu l-as fi cunoscut pe tatal dlui. care mi-a fost si prieten.
Vreau neaparat sa-l intalnesc pe dl.M.Podoaba si daca citeste aceste randuri as fi bucuros sa-mi scrie unde il gasesc. Vara lui 2013 voi fi la Carei timp de 4 luni si as dori sa-l intalnesc.
cu respect

I.Trif

Danemarca

de podoba mircea la 9 decembrie 2012 - 22:42

ptr.d-ul Ioan Trif !!! Va multumesc ptr caracterizarea pe care a-ti facut-o tatalui meu.Intradevar „sportul il avem in sange”,fapt care ne da taria si ambitia sa crestem generatii de sportivi,care la randul lor sa duca si sa transmita faclia FAIR-PLAY’ului in continuare. Eu imi desfasor activitatea in sala de tenis de masa din c-rt Eliberarii (in spatele Monumentului ) in fosta centrala termica .Mi-ar face placerea sa va cunosc.Pana atunci ,va doresc multa sanatate si sa ne vedem cu bine in vara lui(2013)!!!

de MLADIN GABI la 11 decembrie 2012 - 14:05

MA MANDRES VARU CU TINE .ASA PEPINIERA SA TOT FIE AN TARA ASTA .SANATATE SI MERITI UN BOGRAS MAREEEEEEEEEEEEEEEEEEE. SUCCES TIE SI ELEVILOR TAI.

Lasati un comentariu