AUR pentru fetele lui Mircea Podoba la PRAGA

• publicat la: 1 iunie 2014
AUR  pentru fetele lui Mircea Podoba la PRAGA

UPDATE:

Munca asiduă  împletită cu consecvenţa si dragostea pentru ceea ce face îi aduc antrenorului Mircea Podoba succes după succes.Fetele antrenate de el si care au participat  în zilele acestea la Turneul de Tenis de Masă de la Praga,Republica Cehă,au incununat munca si sacrificiile cu care s-au confruntat de-a lungul  timpului,obţinând titlul suprem şi  MEDALIA DE AUR la echipe!

Aseară,la Praga,fetele de aur ale lui Mircea Podoba ,l-au făcut să uite de toate privaţiunile la care a fost supus si să îl facă mândru de munca sa!

Felicitări  Dari Helga si Kitty Keresztesi!

Se pare că anul 2014 este anul international al lui Mircea Podoba.După medalia de bronz de la Linz a urmat cea de argint de la Zagreb pentru ca la Praga,cele două fete să  obţină aurul.

UPDATE:

Azi noapte  au sosit in Carei mununatele fete de aur insotite de antrenorul Podoba.Pana la o discutie mai detaliata,am reusit sa afalm ca dupa intrecerea pe echipe care le-a adus aurul,nic la individual nu au ramas anonime fetele ci dimpotriva,fiecare dintre ele a urcat pe cate o treapta a podiumului!

Astfel ,la categoria ei de varsta,Kitty Keresztesi a obtinut MEDALIA DE AUR iar DARI HELGA pe cea de BRONZ!


Un rezultat senzational pentru sportivele antrenate la Clubul TAPO CAREI,club ce nu beneficiaza de sustinere din partea administratiei locale.La Open-ul Austriei  de la Linz,minunatele noastre fete au fost nevoite sa evolueze sub culorile altui club,din Timis,tocmai din ratiuni financiare si totusi au revenit de acolo cu medalia de Bronz,din sute de participanti de la renumite cluburi europene!

La Praga au evoluat peste 400 de participanti de la cluburi europene cunoscute deci performantele fetelor noastre sunt cu atât mai valoroase!

Desi a sosit după orele 2 din noapte,antrenorul Podoba se află deja la Zalău,unde se desfăşoară traditionala CUPA 1 Iunie dar si concursul TOP 12 pentru copii de categoria 8-10 ani.O nouă reusită pentru Mircea Podoba vine si de la ZALAU unde talentatul Paul Silagy a reuşit să se claseze pe locul 6 în topul naţional la categoria sa de vârstă!

Stire in curs de actualizare….

 

comentarii

de mister la 1 iunie 2014 - 15:40

Felicitari fetelor pentru aurul obtinut la Praga si antrenorului lor,mult respect pentru ceea ce fac,suntem mandri ca suntem careieni pentru ca avem oameni de asemenea valoare .

de Horia Mărieș la 1 iunie 2014 - 16:13

Cele mai călduroase felicitări sportivelor Dari Helga și Kitty Keresztesi precum și antrenorului lor, prof. Mircea Podoabă Jr.!!!

de I.Mărneanu la 1 iunie 2014 - 21:11

Felicitari d-lui antrenor Mircea Podoabă si sportivelor Dari Helga și Kitty Keresztesi!

de gratian boros la 1 iunie 2014 - 21:55

felicitari ! tuturor celor implicati in acest succes rasunator

de emil la 1 iunie 2014 - 22:09

Respect!

de Vic la 1 iunie 2014 - 22:12

Felicitari, respect si admiratie pentru munca depusa.

de Pop D la 2 iunie 2014 - 06:48

Adevaratele valori nu raman ascunse la infinit! Ele ies mereu deasupra si Mircea a dovedit ca are valoare de antrenor!
Merita respect pentru ca munca lui se desfasoara in conditii deosebite de ale altor antrenori respectati de conducatorii localitatii unde isi desfasoara activitatea chiar cu tinerii localitatii!
Primarii din Carei au pus numai piedici in calea lui Mircea si au incercat sa semene spini in loc de ajutor pentru copii orasului.
http://www.buletindecarei.ro/2014/04/decizie-soc-renumitul-antrenor-mircea-podoba-renunta-sa-mai-faca-reclama-orasului-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2014/04/discriminarea-sporturilor-la-primaria-carei.html
Acum se vede ce mici si haini sunt unii si ce frumos evolueaza antrenorul Podoba.Dumnezeu e mare!

de Unirea Carei la 2 iunie 2014 - 09:22

Mircea Podoba un om ,un suflet mare care merita toata admiratia noastra a Careienilor,Dari Helga și Kitty Keresztesi fetele care ne reprezinta cu cinste
prin munca lor si a domnului antrenor.Felicitari,toata admiratia noastra si mult succes in continuare!!

de maciuca la 2 iunie 2014 - 09:31

Acest om cu suflet mare a fost sapat de la clubul elevilor de cel care linge mana lui jeno ca sa ramana pe un loc de munca caldut unde oricum nu face nimic dar umbla cu dari in judecata ca mircea podoba sa nu ajunga conducator.Haosul din oras dupa venirea lui jeno coldusu fara casa si masa loveste in copii cu talent si in parintii lor nu numai in antrenorul Podoba!
Nu te lasa mircea si lasa viermii sa moara de invidie ca tu ai valoare si ei numai datorii!~

de tibi la 2 iunie 2014 - 11:09

bine mirciuca!!!
arata la focista ce este valoarea si cum se masoara in medalii castigate si in performanta nu in injuraturi la primarie si fetite agatate si in smangleli din banii orasului!
cel mai bun antrenor din judet este la carei mircea podoba!!!!!!!!!!!

de tibike la 2 iunie 2014 - 11:31

Ca binyie zaci !

de Ocean la 2 iunie 2014 - 13:12

Felicitari Mircea. Felicitari Kitti si Helga. Voi puneti Careiul pe harta lumi sportive.

de Istvan la 2 iunie 2014 - 15:59

Felicitari pentru antrenorul si sportivele de la tenis de masa !
Rusine pentru conducerea de oras care bate joc de valorile din oras!
Ce dobitoc trebuie sa fi ca sa dai palme pentru asa tineri de care fiecare oras ar fi bucuros!

de oarecare la 2 iunie 2014 - 19:40

Pare foarte intereszant ca , conducerea UDMR-ista a orasului nu ajuta aceste fetite ( sange din sangele lor ) sa participe in conditii optime la aceste concurszuri.

de Maria la 3 iunie 2014 - 10:46

Sincere felicitari si antrenorului si sportivelor pe care le-a condus la succes!Drumul spre victorie nu e usor si presupune multa munca.Bravo voua,dragi campioane si va urez multe succese in continuare!

de consilier la 8 iunie 2014 - 13:04

Intradevar clubul Tapo de tenis de masa are valoare.Dar cum sa-l ajutam pe Mircea mai mult decat pe karatisti?

de horty la 15 iunie 2014 - 13:52

Clubul de asztalitenisz din Nagykaroly este ajutat mai mult de catre Nyirbator decat de polgarmesteri din Nagykaroly.Poate incet se va muta la Nyirbator.

Lasati un comentariu