Preşedintele Ştef împarte gratuit 100 de steaguri

• publicat la: 22 November 2012
Preşedintele Ştef împarte gratuit 100 de steaguri

 

Presedintele Consiliului Judetean Adrian Stef a organizat joi o conferinţă de presă in cadrul căreia a dorit să facă câteva precizări importante cu privire la tricolorul arborat pe una dintre faţadele Palatului Administrativ.

Stef a subliniat faptul că prin arborarea drapelului se doreste scoaterea in evidenţă a importantei deosebite a zilei de 1 Decembrie. Precizările au fost făcute datorită faptului că in ultimele zile, după arborarea drapelului, au apărut in media online, diferite comentarii tendenţioase legate de acest subiect. Preşedintele Consiliului Judetean a intrebat,retoric,de ce nu putem arbora drapelul naţional  la Satu Mare?  Satu Mare nu face parte din România? Sau are România un alt drapel?

Adrian Stef mai precizează faptul că drapelul national va fi arborat in această manieră pe toată durata mandatului său de presedinte, cu fiecare ocazie de sărbătoare naţională care implică cele trei culori ale steagului României. Cetăţenii sunt informaţi că pot primi in mod gratuit steagul României, dacă se deplasează la Consiliul Judetean,100 de steaguri fiind achizitionate personal de către preşedintele Adrian Stef.

De Ziua Națională se vor mai  distribui câte  2.000 de stegulețe și 2.000 de cocarde.Presedintele CJ informează de asemenea faptul că la data de 4 decembrie se va sărbători implinirea a 20 de ani de existenţă a Consiliului Judetean Satu Mare.

 

Lasati un comentariu