Buletinele de vot au ajuns în secţiile din Carei

• publicat la: 9 December 2012
Buletinele de vot au ajuns în secţiile din Carei

Duminică ,9 decembrie 2012,cetăţenii români cu drept de vot se vor prezenta din nou la urne,de această dată pentru desemnarea deputaţilor şi senatorilor  care vor alcătui Parlamentul României.

In cursul   zilei de sâmbătă buletinele de vot alocate municipiului Carei au ajuns in cele 14 sectii de votare .Preşedinţii  şi locţiitorii  birourilor electorale ale secţiilor de votare din municipiul Carei au participat la o sesiune de instruire care a avut loc in cursul zilei de miercuri,5 decembrie,in sediul Primăriei Carei.

Pentru intreg judetul au sosit 700.000 de buletine de vot dintre care 350.000 pentru Camera Deputatilor si tot atâtea pentru Senat.

Pentru  alegerile de mâine,9 decembrie 2012,pe listele de control trimise de BEJ , municipiul Carei figurează cu  o populaţie de 24.799 locuitori din care 21.158 cu drept de vot.Deci,la Carei au sosit peste 42.000 buletine de vot.

In cursul după amiezi de sâmbătă 8 decembrie,membrii sectiilor de votare din municipiu s-au intâlnit in incinta secţiilor pentru a demara procedurile dinaintea  procesului de votare,unul dintre acestea fiind si preluarea buletinelor de vot,a ştampilelor si a altor materiale necesare.

Buletinele de vot au fost distribuite  in pachete de câte 100 de bucăţi ca  unitate de ambalare.Fiecare preşedinte de secţie a  preluat  aceste buletine  dar in timp ce unii au desfăcut toate pachetele pentru  a le mai  număra odată,altii au decis ca să lase coletele sigilate urmând ca acestea să fie deschise pe parcurs.

La plecare,uşile sălilor de votare  au fost sigilate.

 

redactia

Lasati un comentariu