Donaţii din Danemarca pentru Şcoala Gimnazială nr.3

• publicat la: 11 decembrie 2012
Donaţii din Danemarca pentru  Şcoala  Gimnazială  nr.3

Asociația sportivă U.I.F. din Roding, Danemarca, a adus zilele trecute o donație Școlii Gimnaziale Nr. 3 Carei. Florin Pop și soția sa Melinda au fost cei cărora li se datorează sosirea danezilor la Carei. La împlinirea a 100 de ani de existență, generoasa Asociație sportivă l-a contactat pe Florin Pop în vederea încheierii unui parteneriat cu o școală din România, parteneriat care s-a și materializat.

La prima lor vizită în Carei, danezii au donat școlii amintite 2 laptop-uri, un videoproiector și un ecran de proiecție noi, precum și peste 20 de calculatoare second-hand care vor constitui, probabil, un nou cabinet de informatică pentru școală.

Nu au fost uitați nici elevii cu posibilități materiale reduse din școală. Aceștia au primit haine și jucării.

Contactat de Buletin de Carei, Florin Pop a declarat pentru cititorii nostri: „Mă bucur că s-a putut înfăptui acest parteneriat, mai ales că acum ne aflăm în pragul Sărbătorilor de iarnă. De asemenea sunt bucuros că putem ajuta  comunitatea  din care am plecat. Vor beneficia de aceste donații atât școala cât și elevii cu posibilități materiale reduse.”

Sorin Cioltean, directorul Școlii Gimnaziale Nr. 3 Carei, a dezvăluit pentru cititorii Buletin de Carei: „Este o surpriză frumoasă pe care ne-au făcut-o sportivii din Danemarca prin intermediul prietenului nostru careian, Florin Pop. Tot cu această ocazie am încheiat și un Acord de Parteneriat cu durată nedeterminată, prin care promovăm  optimizarea comunicării şi colaborării între elevii/ profesorii celor două instituţii, încurajarea dezvoltării sociale şi fizice, respectiv promovarea sportului şi a vieţii sănătoase precum și propagarea valorilor general-umane într-o Europă unită.”

 

 

Nicoleta Latiş

comentarii

de hai careiu la 12 decembrie 2012 - 00:06

Bravo Florine!!!!
Hai Danemarca !

Lasati un comentariu