Spectacol de balet la Modefit Studio

• publicat la: 21 decembrie 2012
Spectacol de balet la Modefit Studio

Joi, 20 decembrie 2012, a avut loc tradiţionalul spectacol de Crăciun la MODEFIT STUDIO. Grupele afterschool ale MODEFIT STUDIO sub atenta supraveghere a profesoarei Ana Macovei şi-au impresionat părinţii şi bunicii demonstrându-le încă odata talentul, frumuseţea şi dăruirea.

Au deschis programul grupa de începători, pitici îmbrăcaţi în tutu roz înterpretând un dans clasic.  Au urmat Micu Laura si Nagy Karina cu o coregrafie pentru un dans clasic.

La fel de aplaudată a fost şi Mayor Dorotya, elevă a Liceului de Arte “Aurel Popp”, anul II de studiu, balet care a arătat cât de mult fac antrenamentele regulate pe lângă talent. Pe lângă prelucrare a musculaturii Dorotya a etalat un character puternic, perseverenţă, ambiţie, tenacitate, dar şi disciplină atât în interpretarea dansului clasic, dar şi în variaţia din Esmeralda.

Grupa de avansaţi a prezentat un menuet, iar seara s-a încheiat după prezentarea câtorva elemente de studiu învăţate de-a lungul orelor de curs, cu un frumos tablou.

MODEFIT STUDIO ofera locuitorilor judetului Satu Mare posibilitatea de a frecventa cursuri de balet clasic pentru varsta 4-20 de ani, gimnastica ritmica, modeling, dans contemporan la nivel de initiere, avansati si performanta.

Antrenamentele de aerobic se adreseaza tuturor varstelor, particularitatea programului de aerobic constand in grupa care include prezenta mamicilor impreuna cu copii, antrenamentul incluzand exercitii mixte copii-adulti. Antrenamentele sunt sustinute intr-un cadru adecvat cu profesor de specialitate.

Exercitiile incluse in orele de studio de la Modefit Studio sunt alcatuite corespunzator varstei si anului de studio, rolul lor este de a dezvolta atentia distributiva, dezvoltarea memoriei, a muzicalitatii si autocontrolului, intarirea si dezvoltarea continua a calitatilor fizice.

 

Întreaga echipă MODEFIT STUDIO vă urează  SĂRBĂTORI FERICITE ŞI UN CĂLDUROS LA MULŢI ANI!

 

Lasati un comentariu