Cadouri de 8 martie feminine pentru doamnele senine

• publicat la: 5 martie 2013
Cadouri de 8 martie feminine pentru doamnele senine

Martie este luna femeii, un fapt care ne este adus in atenţie chiar din prima zi a lunii când le oferim celor drage mărţişoare si continuăm cu Ziua Femeii când bărbaţii se intrec in a le răsfăţa pe doamne cu cadouri de 8 Martie.

Ce cadouri oferim doamnelor de 8 Martie?

Ziua Femeii este o sărbătoare exclusiv a doamnelor, deci automat si cadourile pe care ele le aşteaptă trebuie să fie feminine, dar si practice astfel incât să le admire si să le găsească o utilizare imediată sau să răspundă unei nevoi sau dorinte de-ale lor. Cu cât oferi cadouri de 8 Martie care să fi fost dorite sau necesare, cu atât mai mare va fi si bucuria ei, dar si răsplata ta.

Te gândeai să-i oferi tot o bijuterie? Nu! Măcar de Ziua Femeii renunţă la clisee si fii original, gândeste-te la cadouri deosebite, care să-i transmită că este specială pentru tine, oferă-i un dar feminin si practic, de o calitate deosebită.

Geanta Anuschka – un cadou unic de 8 martie

Ce poate fi mai feminin si mai util decât o geantă pictată manual, un unicat? Dăruieste-i o geanta Anuschka ce emana feminitate gratie designului exotic si culorilor vii. Gentile Anuschka sunt foarte practice fiindca exceleaza la capitolul compartimentare, ca sa nu mai mentionam cat de spatioase sunt. Renunta la eternele genti negre, simple si ajut-o să iasă in evidenţă. Alege din varietatea de modele expuse la iLUX.ro o geantă ale cărei dimensiuni par a fi special concepute pentru ea.

Portofele Anuschka – o declaraţie de stil

Doamnele trebuie să inspire feminitate si gust prin toate accesoriile pe care le afisează, chiar si prin portofel. Dăruieste-i un portofel Anuschka din piele care să reprezinte o declaratie de stil. Ingenios compartimentat si incăpător cât să sustină si un telefon mobil, portofelul pictat manual pe toate suprafetele este in acelasi timp un accesoriu practic, cât si o operă de artă.

Trusa de manichiură Erbe – trusa ei de prim-ajutor

Replica “Ah, mi s-a rupt o unghie” iti este cunoscută? Iesi in intampinarea problemei ei si ofera-i de 8 Martie un cadou practic, dar atat de feminin care sa previna astfel de “tragedii”. Alege o trusă de manichiură de la Erbe, producător german de ustensile pentru manichiură profesioniste, fabricate din otel inoxidabil marca Solingen care garantează că unghia nu i se va mai despica in timpul operatiunii de infrumutesare. Optează pentru o trusa de manichiura profesionistă, tinerească si usor de purtat pentru iubită sau sotie si o trusa de manchiura eleganta pentru mama sau nasa ta in care va gasi toate ustensilele pe care si le-a dorit o viata intreaga. Ai si varianta mini-trusei de manichiură pentru călătorii, indispensabila din geanta unei doamne, pentru sora sau prietena ta. Trusele de manichiura Erbe iti garanteaza o manchiura impecabila, de invidiat.

Caseta de bijuterii Windrose – seiful tau de incredere

Mormanele de bijuterii pe care le-a strans toate viata au nevoie sa fie pastrate in siguranta si ordine. Arata-i ca esti atent la necesitatile ei si surprinde-o de 8 Martie cu un cadou practic si feminin in care sa nu i se mai incurce bratarile cu lantisoarele, daruieste-i o caseta de bijuterii marca Windrose. Casetele renumitei marci au avatajul de a fi foarte bine compartimentate, punand astfel la dispozitie maximum de facilitati, intr-un spatiu cat mai redus. Imbracate in piele naturala sau ecologica in cele mai feminine culori, casetele de bijuterii Windrose exceleaza la capitolul protectie, motiv pentru care suprafetele tuturor compartimentelor sunt captusite cu catifea. Windrose inseamna garantia unui cadou feminin si practic de o calitate indubitabila ravnita de orice femeie.

iLUX.ro – cadouri de calitate de la brandurile preferate

Un dar de calitate pentru o femeie pretenţioasă nu se găseşte uşor, dar iLUX.ro – magazinul tău de cadouri de lux – a reunit in magazinul său cele mai apreciate branduri in materie de cadouri de calitate. Brandul iti oferă garantia unui produs de o calitate superioară prin certificat de autenticitate, iar calitatea inseamnă atât un client multumit, cât si un sărbătorit incântat. Alege calitatea deoarece un cadou vorbeste despre tine, vorbeste in numele tău.

Lasati un comentariu