Inaugurare salon VIP

• publicat la: 11 martie 2013
Inaugurare salon VIP

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Ştef a participat luni, 11 martie 2013 începând cu ora 13:00 la recepţia salonului VIP a Secţiei Obstetrică-Ginecologie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare.

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Ştef apreciază spiritul civic de care a dat dovadă conducerea firmei SCHLEMMER ROMÂNIA şi le mulţumeşte pentru ajutorul acordat spitalului.

„Sătmărencele nu mai trebuie să plece să nască în alte județe sau în alte țări. Atât privind condițiile, cât mai ales profesionalismul medicilor sătmăreni. Cei care fac reclama altor spitale și antireclamă spitalului din Satu Mare ar trebui să întrebe medicii sătmăreni câte cazuri au preluat de la alte spitale în stare gravă și au reușit să salveze și copii și mamele.

Avem în implementare proiectul “Servicii îmbunătăţite de obstetrică şi ginecologie în sistem interregional” prin care secția  va fi dotată cu aparatură medicală performantă, în valoare de aproape 500.000 de euro. Așa cum am reușit performanța ca la Satu Mare să vină să se opereze pacienți din Cluj, sunt convins că în scurt timp la Satu Mare vor veni să nască paciente din Ungaria.

Mulțumesc firmei SCHLEMMER ROMANIA pentru sprijinul acordat, pentru că au dat dovadă de o responsabilitate socială exemplare, care să fie exemplu și pentru alte firme. Sunteți una din cele mai mari companii din Satu Mare și vă mulțumesc că v-ați alăturat eforturilor noastre privind modernizarea sistemului sanitar sătmărean.” a declarat Adrian Ştef în discursul său.

Sănătatea este un domeniu prioritar pentru Consiliul Judeţean Satu Mare, conducerea judeţului considerând faptul că fiecare sătmărean care trece pragul unei unități medicale are dreptul să beneficieze de cele mai bune servicii de calitate din toate punctele de vedere. Consiliul Judeţean Satu Mare a înţeles importanţa calitatea condiţiilor de lucru atât pentru pacienţi cât şi pentru cadrele medicale.

În acest an continuă reabilitările fiecărui etaj de la clădirea Spitalului Nou și de la Spitalului  Vechi.

 

 

comentarii

de Adela la 13 martie 2013 - 11:31

E foarte bine ca s-a infiintat acest salon Vip, dar problema nu este neaparat cu conditiile din spiatal ci cu personalul. Pe ei cine o sa-i schimbe, sau sa le tina un training de bune maniere. Am ales sa nasc la Spitalul Judetean dar nu as mai face acest lucru nici daca ei m-ar plati sa o fac. Zilele petrecute acolo au fost ca un cosmar. Degeaba am fost in camera Vip, personalul, mai ales cei de la neonatologie s-au comportat intr-un hal de nedescris. Infometau copilul, nu-i dadeau lapte sa manance cu scuza ca am lapte la san, sa-l alaptez, dar saracul nu avea inca putere sa traga din piept si urla intr-una de foame. Daca mergeam sa cer lapte praf nu imi dadeau sau chiar daca imi dadeau foarte putin, 30 ml cand copilul dupa ce l-am adus acasa manca 90 de ml la o masa. Sunt conditii ideale pentru a ajunge acasa cu o depresie profunda, ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-am revenit, dupa 3 zile de plans continuu. Nu recomand nimanui sa treaca prin ce am trecut si daca aveti posibilitate alegeti o clinica privata, sanatatea mamei si a copilului este cea mai importanta.

de Horia Mărieș la 13 martie 2013 - 13:28

@Adela la 13 March 2013 – 11:31

Cât se poate de trist și de umilitor.

de Codruta la 13 martie 2013 - 14:08

daca ar fi adevarat ar fi intradevar trist dar prea seamana cu stilulu unui candidat cu nume de codru care aspira la statutul de deputat ca sa poata obtine alocatie suplimentara ca sa isi creasca unica fiica….trist….

Lasati un comentariu