Succes românesc la cel mai mare salon auto de vehicule off-road din Europa

• publicat la: 13 June 2012
Succes românesc la cel mai mare salon auto de vehicule off-road din Europa

Vedetele show-ului au fost cele trei buggy-uri produse de firma romănească GHE-O Motors. Echipate cu puternice motoare V8, maşinile păreau venite de pe platourile de filmare ale apocalipticului «Mad Max»”, notează site-ul german de.auto.de

Singura companie românească specializată în construcţia de vehicule off-road de competiţie, GHE-O Motors, a ţinut capul de afiş al celui mai mare salon auto de vehicule off-road din Europa, Abenteuer Allrad Messe, din Bad Kissingen. La evenimentul care a avut loc săptămâna trecută au participat peste 200 de expozanţi din întreaga lume, specializaţi în vehicule off-road, ATV-uri, camionete 4×4, pick-up-uri, vehicule de deşert, camioane, o zonă de carvaning, cu echipamente de expediţie şi structuri diverse specializate. Cu un număr de aproape 60.000 de vizitatori, Abenteuer Allrad Messe a reprezentat cel mai mare spectacol de off-road din Europa.

GHE-O Motors, companie cu capital 100% românesc, a fost prezentă la eveniment cu trei vehicule, prototipuri construite în atelierele companiei, după proiecte proprii. Vizitatorii show-ului s-au arătat extrem de interesaţi de maşinile româneşti, acestea dovedindu-se a fi printre punctele de atracţie ale expoziţiei. Din punct de vedere tehnic, cele 3 vehicule off-road se bazează pe structuri tubulare din metale speciale, cu o rezistenţă deosebită la sarcină, având punţi Dana 60, utilizate exclusiv de vehiculele “heavy duty” ale diverselor mărci constructoare de maşini, inclusiv pentru competiţiile off-road şi rally raid. Cel mai puternic dintre vehicule are un motor de 630 CP, iar cel mai “cuminte” are 275 CP.

sursa jurnalul.ro

Lasati un comentariu