Accidente,infracţiuni…..

• publicat la: 19 mai 2013
Accidente,infracţiuni…..

În urma activităților specifice desfășurate de către lucrătorii Postului de poliție comunală Andrid, a fost identificat B. Robi de 22, care în noaptea de 02/03.05.2013 a pătruns, prin efracție, într-o locuință de pe raza localității Irina, de unde a sustras un motoferăstrău marca Husqvarna și patru lansete de pescuit în valoare totală de 1200 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, autorul fiind cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În data de 17.05.2013 polițiștii din cadrul Secției 8 poliție rurală Gherța Mică au fost sesizați asupra faptului că, pe fondul unei neînțelegeri privind limita unui hotar de teren, C. Vasile de 56 ani i-a aplicat mai multe lovituri numitei C. Maria de 78 ani din comuna Călinești Oaș. Aceasta a fost transportată la Spitalul orășenesc Negrești Oaș, unde i s-a stabilit diagnosticul „contuzie craniană frontală stânga ” și „contuzie toracică senală”, fiind în afara oricărui pericol.

În funcție de numărul de zile necesare pentru vindecare polițiștii vor face încadrarea juridică a faptei.

În data de 17.05.2013, în jurul orei 17.00, în timp ce conducea un buldoexcavator marca Fiat Itaki, pe str. Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, pe fondul neasigurării la efectuarea unui viraj spre dreapta, R. Berendea de 25 ani a intrat în coliziune cu motocicleta marca Honda condusă de I. Csaba de 30 ani, care se deplasa regulamentar în aceeași direcție de mers.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului motocicletei.

Celor doi conducători de vehicule le-au fost ridicate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În data de 17.05.2013, în jurul orei 21.00, în timp ce conducea un autoturism marca Renault Simbol pe podul Decebal din municipiul Satu Mare, pe fondul efectuării unei manevre necorespunzătoare de schimbare a benzii de circulație, C. Anamaria de 24 ani a intrat în coliziune cu autoturismul marca Mitsubishi Pajero, care circula regulamentar în aceeași direcție de mers. În urma impactului acesta a fost proiectat pe contrasens tamponându-se frontal cu un  autoturism marca Volkswagen Polo condus regulamentar de B. Dănilă de 53 ani.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului Volkswagen.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În data de 17.05.2013, în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Secției 5 poliție rurală Petrești l-au identificat pe R. Emil de 28 ani, în timp ce conducea pe DJ 196, pe raza localității Sanislău,  o autoutilitară marca Nissan neînmatriculată.

Conducătorul auto este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

 

Lasati un comentariu