Concert de jazz cu bis

• publicat la: 18 mai 2013
Concert de jazz cu bis

Weekend-ul evenimentelor la Carei a început într-un mod cât se poate de plăcut, mai ales pentru melomani. Vineri 17 mai 2013 începând cu ora 18.00 în Sala Cavalerilor a Castelului , a avut loc un extraordinar concert de jazz susținut de duetul format din  Pély Barnabás & Sárik Péter, doi muzicieni extrem de apreciați din Budapesta.

Cei doi, cu toată că abordează stiluri diferite au reușit să creeze o atmosferă de neuitat în abordând piese din genuri diferite, combinînd jazz-ul cu muzica pop și alte influențe. Au interpretat și câteva piese cunoscute ale trupei United. Dincolo de interpretarea impecabilă aceștia au întreținut atmosfera cu mici glume pe care le-au presarat de-a lungul concertului.

                Publicul, extrem de impresionat a cerut trei ”bis-uri” cântăreții revenind cu drag, astfel prelungindu-se distracția cu mai bine de o jumătate de oră față de timpul care era alocat inițial concerului.

                Cei doi au mulțumit la final publicului și organizatorilor pentru invitație și pentru primirea călduroasă de care au avut parte la Carei. Cei prezenți i-au răsplatit cu minute bune de aplauze pe cei doi cântăreți.

 redactia

Lasati un comentariu