Concurs de sondaje împotriva lui Crin Antonescu

• publicat la: 20 mai 2013
Concurs de sondaje împotriva lui Crin Antonescu

„Institutele de sondare a opiniei publice legate ombilical de serviciile secrete il imping pe Victor Ponta spre postura de candidat la Presedintie.

Azi, unul dintre ele il propulseaza pe primul loc, cu 49,4% intentie de vot. Sunt impresionat de exactitatea rezultatului. Seamana ca doua picaturi de apa cu acele sondaje care au dat pe tot parcursul anului 2012 USL la 48,7 %, 49, 2 %, 49,9%. Orice, numai peste 50 % nu. Si a fost 60 %.

Sugestie pentru servicii : sa puna si tva la scorul asta si le iese victorie din primul tur. Eventual chiar si fara alegeri…

PS1 : Cele doua institute ale serviciilor sunt coordonate de (fosti) oameni ai PSD. Ponta face parte din jocurile acestea de culise impotriva lui Antonescu?
Sau e victima lor prin constringere? De ce sunt serviciile atit de speriate de faptul ca Antonescu ar putea fi presedinte al Romaniei? E vorba despre linistea post-mandat a lui Basescu si prelungirea coabitarii si dupa luna decembrie 2014?

PS2 : Este mult prea vizibil chinul unora (printre care se afla si civili) de a forta o concluzie si de a o rostogoli mediatic pina va deveni o problema oficiala. E vorba de mentiunea din documentul constitutiv al USL potrivit careia cel mai bun politician plasat in sondajele de opinie va fi candidatul USL la Presedintie. Ce daca au stabilit congresele tuturor formatiunilor ca e Crin Antonescu acel candidat. Baietii baga batul prin gard si tin vie flacara diversiunii, sa aiba si ei ce mesteca pentru solda primita, sa raporteze la Cotroceni “cacoabitarea in veci nu va pieri”.

sursa cotidianul.ro

Lasati un comentariu