Atletism: medalie de bronz la naţionale pentru Marius Ţicle

• publicat la: 4 iunie 2013
Atletism: medalie de bronz la naţionale pentru Marius Ţicle

Panoplia micilor atleți pregătiți de Florin Turcu și Ioan Mărneanu s-a îmbogățit cu noi performanțe. Între 1-2 iunie s-au desfășurat la București, “Campionatele Naţionale Şcolare”,care au reunite sportivi de la 71 de cluburi din ţară.

În urma rezultatelor anterioare, 2 atleți careieni au fost cooptați în lotul de 6 sportivi care au reprezentat județul Satu Mare la această competiție.

Comportarea sportivilor careieni a fost meritorie. Țicle Marius a participat la concursul de suliță. Rezultatul său de 57, 19 m. l-a propulsat pe locul III,medalie de bronz.

O comportare frumoasă a avut și Zsoldos Patrik, care a realizat la 3000 m un nou record personal, alergând această distanță în 9,32 min.

Din lotul judetean au făcut parte si Daniel Conţ,clasat pe primul loc la 3.000 metri obstacole si Casian Oros -locul III la 400 metri garduri,amândoi antrenati de  Radu Achim, Andras Kadar– clasat pe locul IV la suliţă (antrenor Gheorghe Fulop) si Adam Juhasz –clasat pe  locul VII la înălţime, şi locul VIII la 400 metri garduri (antrenor Horea Macarie).

 

redacţia

comentarii

de Ralu la 5 iunie 2013 - 07:14

Bravo Marius!!!Bravo Patrik!!!
La Filmu saptamanii sa puneti si cu sport nu numai cu sedinta Ianculesti

Lasati un comentariu