Atletism: Vlad Turcu-campion naţional la oină

• publicat la: 28 iunie 2013
Atletism: Vlad Turcu-campion naţional la oină

La începutul acestei săptămâni, între 25-26 iunie, a avut loc la București Campionatul Național de Atletism- copii 1,2 și 3. Clubul sportiv al Liceului Teoretic Carei a participat la această competiție cu 5 copii. Așa cum ne-au obișnuit, atleții careieni pregătiți de prof. Florin Turcu și prof. Ioan Mărneanu au obținut și de această dată rezultate frumoase.

Astfel, Vlad Turcu a participat la aruncarea mingei de oină unde cu un rezultat de 45,74 m a ocupat locul I, devenind campion național la această probă și la categoria sa de vârstă. Bihori Ștefania a aruncat sulița la 27,15 m. și a urcat pe treapta a III-a a podiumului. Marius Țicle a reușit un rezultat de 34.61 m la aruncarea suliței, ceea ce i-a permis ocuparea unui onorant loc IV.

 

Au mai obținut rezultate frumoase Tegzeș Natalia, locul VII la săritura în înalțime cu cea mai bună încercare de 1,35 m, și Cătălin Mărneanu, care s-a clasat pe locul 10 la aruncarea suliței cu 27,45 m.

 

Având în vedere că la competiție au participat 1276 de copii de la 127 de cluburi din țară, rezultatele pe care le-au obținut tinerii atleți careieni sunt cu atât mai merituoase.

 

redactia

comentarii

de Horia Mărieș la 29 iunie 2013 - 00:11

Sincere felicitari sportivilor si antrenorilor, mai ales lui Vlad Turcu.

de podoba mircea la 29 iunie 2013 - 05:11

este un rezultat senzational care se obtine cu foarte multa munca si seriozitate,atat din partea sportivilor cat si din partea sportivilor !!! FELICITARI !!!

de podoba mircea la 29 iunie 2013 - 05:12

corectare!!! *si din partea antrenorilor*

de gratian boros la 1 iulie 2013 - 08:32

felicitarile mele ! atat lui Vlad , antrenorilor cat si parintilor

de microbistu la 2 iulie 2013 - 16:04

Cu asa rezultate la atletism si la tenis de masa nici nu e de mirare ca vicele fotbalist nu sprijina acesti antrenori.
Rautacios si invidios din fire pe rezultatele altora,complexatul soposlajos a dus la groapa echipa de fotbal VICTORIA CAREI ca sa umfle buzunarele de multi bani !!!!!!case prin statiuni si prin ungaria nu se fac din munca cinstita ci numai din driblingurile legii…rusine pentru fotbalistul care a ingropat soarta unei echipe de fotbal pentru interesul personal!!!!
ASTA este valoarea la lajoska!!!!

de kity la 2 iulie 2013 - 22:46

lasati pe omu cu mingea sa face mai departe jocurile de culisele si sa primeste premiu de consolare de la cine a semnat la unio ca sa primeste si el diploma de bac,.
la sarbatoarea orasului se pregateste diplomele pentru fotbalistu din oras u fara echipa de fotbal dar cu fetitele …buuuneeeee….dar si asa degeaba….
cei mai buni sportivii sunt atletismu si tenis de masa care fac rezultatele si daca fotbalistu taie la ei de pe liste cu ajutoare!!!1

Lasati un comentariu