Careieanul Sek Kristof-campion naţional la individual cadeţi

• publicat la: 11 iunie 2013
Careieanul Sek Kristof-campion naţional la individual cadeţi

În perioada 1-2 iunie 2013, la Constanţa a avut loc faza finală a Campionatului Naţional Individual al Liceelor cu Program Sportiv şi al Cluburilor Sportive Scolare, competiţie ce figurează în calendarul oficial al Federaţiilor de Specialitate şi al Ministerului Educaţiei Naţionale, ultima instituţie asigurând şi finanţarea.

La această competiție Sek Kristof, produs al școlii careiene de tenis de masă,a devenit campion național la individual cadeți (juniori II 14-15 ani). Tenismenul careian a trecut în finală de Lipan Alex (CSS Slatina) cu un scor categoric: 3-0.

Sek Kristof a devenit în 2011 elevul LPS „Nicolae Rotaru” CSS Constanţa, alături de un alt tenismen careian, Alin Măran. Ca membru al Tapo Carei, în 2007 a fost campion național cu echipa, alături de Alin Măran și Toth Mark, de mai multe ori pe podium la individual la campionatele naționale, iar în august 2011 s-a clasat pe locul V la Campionatul European de Minicadeţi din  Strasbourg – Franţa.

Elevii antrenaţi de  Mircea Podoaba confirma prin rezultatele lor valoarea  tinerei şcoli careiene de tenis de masă creată si susţinută de inimosul antrenor.

redacţia

comentarii

de podoba mircea la 11 iunie 2013 - 12:53

Doresc sa mentionez ca sportivul SEK KRISTOF este elev al Lic.N.ROTARU din Constanta,dar este si component al Centrului Olimpic,institutie unde sunt selectati cei mai talentati sportivi din Romania !!!

Lasati un comentariu