Hoţ de biciclete prins cu apel la 112

• publicat la: 3 iunie 2013
Hoţ de biciclete prins cu apel la 112

La acest final de săptămână, poliţiştii Secţiilor de Poliţie Rurală, derulând acţiuni pentru impunerea respectării normelor de convieţuire socială, au depistat mai multe persoane suspectate de comiterea unor fapte penale.

            Spre exemplu, poliţiştii Posturilor de Poliţie Dorolţ şi Lazuri, din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Satu Mare, au derulat asemenea acţiuni în cooperare cu efective de jandarmi şi poliţişti ai Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea. În mai multe cartiere din localităţile Dorolţ, Atea şi Dara au fost legitimate aproape 50 de persoane, dintre care 25 au fost conduse la sediul Poliţiei pentru verificări.

            În contextul acestor acţiuni au fost depistaţi şi principalii suspecţi în cazul distrugerii, cu puţin timp în urmă, a unei staţii de autobuz din Petea.

Romeo B., de 24 de ani, Fernecz M., de 25 de ani, Bobby B., de 23 de ani şi Boby H., de 22 de ani, din Dorolţ şi Petea, au dislocat şi distrus mai multe piese dintr-o construcţie din lemn, situată în staţia de autobuz din localitate, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 lei.

            La Carei, o tânără de 24 de ani, a sesizat Poliţia printr-un apel 112, reclamând că, în scara blocului în care locuieşte, a surprins un bărbat ce încerca să-i fure bicicleta. În locaţia indicată s-a deplasat de îndată patrula de siguranţă publică, suspectul nereuşind astfel să părăsească locul faptei şi să valorifice bunul, aşa cum intenţiona.

            Bicicleta a fost restituită proprietarei, iar Attila K., de 35 de ani, din Carei, este anchetat pentru furt calificat, poliţiştii verificând dacă acesta nu a mai sustras şi alte bunuri.

Lasati un comentariu