Târg de biciclete și accesorii la Carei

• publicat la: 11 aprilie 2024
Târg de biciclete și accesorii la Carei

Retro Bikers  Nagykaroly, cu spijinul Primăriei Municipiului Carei și în colaborare cu Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural “Gróf Károlyi”, organizează primul Târg de biciclete și accesorii, respectiv expoziție de biciclete la Carei în data de 14 aprilie 2024 (duminică), în Parcul dendrologic (în fața manejului), între orele 10:00-14:00.

Scopul principal a târgului este de a populariza mersul cu bicicleta, dar și ajutorare reciprocă prin schimburi, vânzări, cumpărări de biciclete, accesorii de biciclete, echipamente de ciclism pentru ca tot mai mulți să se bucure de acest sport distractiv, educațional, ecologic și sănătos.

Oricine poate oferi spre vânzare max. 3 biciclete, remorci sau cărucioare și accesorii pentru biciclete.
În cazul în care dețineți biciclete foarte vechi, în stare acceptabilă sau biciclete speciale din punct de vedere estetic sau funcțional, le puteți expune pe timpul evenimentului într-un loc special amenajat.
Fiecare participant este responsabil de marfa pe care o expune. Vă recomandăm să puneți lacăte pe biciclete și să le aveți tot timpul sub observație.
Nu ne asumăm răspunderea în cazul deteriorării sau dispariției bunurilor expuse.

Primăria Carei demonstrează încă o dată că sprijină necondiționat activitățile asociațiilor maghiare și deloc ale celor românești, refuzând până și participarea la Ziua Culturii Naționale sau la Centenarul asociației ASTRA Carei.

 

Lasati un comentariu