Infracţiuni în weekend

• publicat la: 22 iulie 2013
Infracţiuni în weekend

La data de 21.07.2013 în jurul orelor 17,10 polițiștii Biroului Politiei Rutiere Carei, l- au depistat în trafic pe S. FLORIAN, de 30 ani, din localitatea Sântandrei, județul  Bihor, în timp ce conducea pe raza localității Petrești, un autoturism Mercedes, cu numere de înmatriculare provizorii, cu viteza de 99 km / h înregistrat video cu aparatul radar. Conducătorul auto a prezentat polițiștilor o autorizaţie de circulaţie provizorie era expirată.

             Susnumitul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.        

   La data de 21.07.2013, în jurul orelor 15.45, patrula de siguranță publică din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Petrești, a fost sesizată  prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 de către o femeie de de 41 ani, din comuna  Sanislău, despre faptul că soțul său, P.Liviu de 53 de ani, pe fondul consumului de alcool, a amenințat-o cu cu moartea, având asupra sa două securi.Autorul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.                                                

           In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 75 sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.090 lei.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  50  sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 12.000 lei.

Lasati un comentariu