AugustFest 2013:seara de operetă

• publicat la: 8 august 2013
AugustFest 2013:seara de operetă

Cea de-a treia zi a Festivalului August Fest a fost dedicată operetei. Seara de miercuri, 7 august 2013, a început la ora 20.00 pe terenul de handbal din Parcul dendrologic cu un concert extraordinar de canțonete, musicaluri și șlagăre de operetă susținut de grupul Lirica din Cluj Napoca.

În fața publicului numeros, de toate vârstele, soliștii au creat o atmosferă feerică prin interpretarea impecabilă și plină de forță. Cu toate că mulți dintre muzicieni,sunt la început de carieră, deja au o experiență vastă la festivaluri importante pe scene mari ale lumii, după cum a menționat profesorul acestora, domnul  Constantin Nica.

Au impresionat prin forța și talentul lor: Tenorii: Stefan Korch, Tiberiu Simu,Baritonul: Marius Sâmpelean, Basul: Alin Anca, Mezzo sopranele: Cristina Marinescu și Lisa Kadelnik, Sopranele: Oana Trâmbițaș,  Kati Kolcsár și Pianistul Péter Kolcsár.

Soliștii au interpretat compoziții celebre după Rossini, Verdi sau Bach, terminând recitalul cu celebrele „Con te partiro” (Time to say goodbye) și „O sole mio”.

Spectatorii prezenți au aplaudat minute în șir prestația plină de emoție a muzicienilor clujeni.

.

Lasati un comentariu