La furat de cai

• publicat la: 11 august 2013
La furat de cai

În data de 09.08.2013 în jurul orei 01.45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Tășnad au oprit în trafic pe str. Tudor Vladimirescu din Tășnad un atelaj hipo tractat de un cal și având alți doi cai legați în partea din spate. La vederea polițiștilor ocupanții acestuia au fugit, ascunzându-se într-un lan de porumb. Constatându-se că atelajul are numere de înmatriculare aparținând comunei Santău, evenimentul a fost transmis polițiștilor Secției 6 poliție rurală Tășnad care, în urma măsurilor specifice au reușit identificarea lui R. Andrei de 33 ani, Ș. Alexandru de 21 ani și Ș. Călin de 18 ani.

Din verificările efectuate a rezultat că cei trei au sustras în acea noapte, din curtea locuinței lui M. Ioan de 64 de ani din comuna Santău, atelajul hipo împreună cu un cal, în timp ce alți doi cai ai fost sustrași de la M. Ioan de 44 ani și M. Cornel de 38 ani, din aceeași localitate.

Autorii sunt cercetați în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și violare de domiciliu, prejudiciul fiind recuperat și restituit în totalitate părților vătămate.  

comentarii

de Primar la 11 august 2013 - 12:12

Asta nu este un furt. Este rechizitionare.
L-am pus eu pe viceprimar sa vorbeasca cu faptasii, ca este de al lor, este un gagyo, l-am rugat sa apeleze la neamuri ca sa „rechizitioneze” cei mai fainosag cai din Santau, ca ne vor trebui la manezs. Asa zis mie (dat ordin) Evike, pusa de Aniko.
Szoval, pofa be.

de sasa la 12 august 2013 - 09:20

bine ca nu a luat caii de la parcu din castel ca nu mai avea aniko ce sa lucreze

Lasati un comentariu