Se emite Cardul Profesional European

• publicat la: 21 august 2013
Se emite Cardul Profesional European

AJOFM SATU MARE face cunoscut ca a inceput procedura de emitere a Cardului Profesional European. Persoanele in cautarea unui loc de munca, precum si persoanele care se afla deja inregistrate in evidentele institutiei, pot sa devina posesorii acestui card adresandu-se personalului nostru de la sediul AJOFM SATU MARE sau sediilor locale ale AJOFM SATU MARE.

Emiterea acestor carduri va avea loc in cadrul proiectului “Cardul profesional european – solutie europeana in cautarea unui loc de munca”- – ID 64305, POSDRU/94/4.1/S/64305, proiect strategic, la nivel national, ce vizeaza modernizarea Serviciului Public de Ocupare (SPO) prin introducerea unui sistem informatic complex ce are la baza cardul ca si instrument de autentificare. Aceasta activitate va continua si dupa finalizarea proiectului.

Proiectul este implementat de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) in parteneriat cu S.C.Soft Business Union SRL si s-a desfăşuart pe o perioadă de 33 luni (1 decembrie 2010 – 31 august 2013) in conditiile de finanţare obtinute prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Obiectivul general al proiectului constă în cresterea calitatii si transparentei serviciilor de ocupare oferite de SPO persoanelor in cautarea unui loc de munca; a serviciilor oferite agentilor economici interesati in atragerea de resurse umane, precum si a altor institutii publice cu care ANOFM interactioneaza; respectiv imbunatatirea serviciilor de mediere a muncii prin asigurarea unui standard de calitate in procesul de furnizare a acestor servicii prin introducerea Cardului Profesional European pentru persoanele in cautarea unui loc de munca inregistrate in cadrul tuturor structurilor SPO. 

Emiterea cardurilor se face la sediile AJOFM.

Lasati un comentariu