Înscrieri pentru Ziua de Curăţenie Naţională

• publicat la: 17 September 2013
Înscrieri pentru Ziua de Curăţenie Naţională

După succesul primelor 3 editii din 2010, 2011 si 2012 la care au participat peste 650 000 de voluntari si care au colectat peste 1,6 milioane de saci de deşeuri, Ziua de Curăţenie Naţională din România a devenit deja o traditie, care uneste românii de peste tot. Proiectul aduce impreună autorităţi, companii, ONG-uri, reprezentanti media, persoane publice si voluntari pentru a face curatenie in toata tara, intr-o singură zi.

Si in acest an, proiectul va beneficia de sprijinul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice si  Ministerul Educatiei . In judetul Satu Mare se vor alatura proiectului institutiile si autoritatile locale care vor participa la marea curatenie din 28 septembrie 2013: Primaria Municipiului Satu Mare , Agentia de Protectie a Mediului, Garda de Mediu , Jandarmeria, Inspectoratul Scolar, Directia Silvică, Penitenciarul Satu Mare.

Sătmărenii sunt asteptati sa se inscrie pentru curățenia din data de 28 septembrie pentru următoarele zone disponibile: Amați-Rușeni, Ciuperceni, Mădăras, Pădurea Cionchești, Pădurea Noroieni, Vetiș-Oar, Petea-Dorolț, Mujdeni, Iojib-Livada,  Pădurea Nucilor .

La fel ca în ceilalți ani,  organizatorii vor incerca sa puna la dispozitia voluntarilor mijloace de transport pentru a se putea deplasa direct la locatiile unde vor trebui sa curate deseurile precum si saci si manusi pentru a colecta deseurile adecvat. Voluntarii care detin mijloc de transport personal si doresc sa participe in grupuri organizate(independente) pot sa-si aloce o zona de curatat telefonic sau prin e-mail pana in data de 27 septembrie orele 18.00 .

Ziua de curatenie va incepe de la ora 8.00 cu intalnire pe platoul din Piata 25 Octombrie unde se va derula procedura de inscriere a voluntarilor pentru ca la ora 9.00 toti voluntarii sa ajunga pe teren si sa inceapa marea curățenie.

Toti satmarenii sunt invitati sa se inscrie la cel mai mare proiect de implicare socială din Romania la numerele de telefon : 0743-898889,0741-684817, 0361-428100 sau la adresa de e-mail satu-mare@letsdoitromania.ro

Lasati un comentariu