Distracţie de „Halloween Party 2013”

• publicat la: 30 octombrie 2013
Distracţie de „Halloween Party 2013”

Marţi,29 octombrie 2013, începând cu ora 18.30 pe platoul din faţa Monumentului Ostaşului Român din Carei a avut loc „Halloween Party 2013”, eveniment organizat de Centrul Cultural Carei şi Direcţia de Cultură şi Sport a municipiului Carei.

Înaintea petrecerii de Halloween, cei prezenţi au putut participa la târgul de adopţii de căţei, organizat de asociaţia Puffi. Participanţii la Halloween Party, în număr foarte numeros, au venit cu toată familia, costumaţi şi mascaţi în cele mai inedite moduri. În mulţime puteai admira vrăjitoare, zâne, vampiri, îngeraşi chiar şi animăluţe ciudate sau personaje din desene animate. De la prichindei până la bunici, toată lumea s-a distrat pe cinste şi a participat la concursurile „Cel mai frumos dovleac”, „Cel mai înfricoşător costum” şi la celelalte surprize puse la dispoziţie de organizatori.

Fetele de la Magic Dance, pregătite de Raluca Păvăluc, au susţinut un moment de dans pe piesa „Thriller”, după care toţi participanţii au fost invitaţi sa danseze câteva minute.

Parada costumelor de Halloween şi defilarea cu lanterne  în centrul municipiului Carei a avut loc în jurul orei 20.30 şi a pus capăt manifestărilor organizate în acest an cu ocazia sărbătorii de „Halloween”.

Prezentatorii evenimentului au fost Sebastian Fogaş şi Kiss Zita.

 

 

comentarii

de Participantul la 30 octombrie 2013 - 10:26

A fost o miscare surprinzator de reusita. Au fost prezenti sute de copii care s-au distrat de minune si au primit si diplome si dulciuri. Parintii au fost si ei fericiti vazandu-si copii exaltati si socializand cu alti copii, admirandu-si si etalandu-si costumele care mai de care „infricosatoare”, ca la un halloween adevarat dintr-o tara civilizata.

Dar nu. Nu toti au impartasit bucuria a catorva sute, daca nu mii, de participanti. Mai avem printre noi si participanti pasivi, care din fotoliul bine incalzit de acasa, si pe banii statului si al cetatenilor comenteaza.

Comenteaza, reclama, vocifereaza dupa stilul obisnuit de „ai sapca, nu ai sapca…” Nu stiu daca o face in nume propriu sau este un joc politic la mijloc (cum ne-am obisnuit). Oricum, dupa un vechi proverb romanesc „ulciorul nu merge de multe ori la MOARA”. Astfel de indivizi (ca nu pot sa ii numesc oameni) vor disparea intr-un final fericit si apoi va putea totul sa functioneze civilizat

de tot participant la 30 octombrie 2013 - 21:42

asta cu statu in fotoliu si gargara mare duce cu sogoru lu attila da nu va truditi cu el ca nu multe stie inafara de maidaneza de balta unde se tot invarte.
apartamente pentru fetitele lui si ceva jocuri de noroc is preocuparile de capatai pt sogoru lu attila.fiecare face ce stie si nu trebe bagat in sama ca vine si la el randu.
pacat ca nu ase repede ca sa fi ramas si orasu cu ceva echipa de fotbal si vo doi bani la pusculita.
cica prima data a intrat intr-o biblioteca cand a mers sa dea indicatii cum sa se mute in cotetu unde sta acuma si pentru care se platyeste chirie la svabii udemeristy.

Lasati un comentariu