Peste 66 de sancţiuni date de Poliţia Rutieră

• publicat la: 7 octombrie 2013
Peste 66 de sancţiuni date de Poliţia Rutieră

Duminică, 06 octombrie a.c., orele 13:50, pe str. Victoriei din municipiul Satu Mare, judetul Satu Mare, B. Tiberiu, de 63 ani, din municipiul Satu Mare,  conducând imprudent motociclul proprietate personală, a pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se pe carosabil.

            In urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat de 77 ani, pasager pe motociclu.

            Polițiștii  Biroului Rutier Carei l-au depistat pe B. CORNELAȘ, de 24 ani, din Ghilvaci, com. Moftin, care conducea, pe Calea Mihai Viteazul din municipiul Carei, autoturismul cu numere de înmatriculare provizorii-expirate.

            Susnumitul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infractițiunii de conducerea pe drumurile  publice a unui autovehicul neînmatriculat.

In data de 06 octombrie 2013 ora 09;30, polițiștii Postului de Poliție Comunal Orașu Nou  l-au depistat în trafic pe  B. Attila Ioan de 24 de ani, din Vama, în timp ce conducea  un moped, pe raza localității Orasu Nou, fără a poseda permis de conducere de nici o categorie.

            Susnumitului i s-a întocmit dosar penal.                                                      

            In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 66 sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.090 lei.

           

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  32  sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 11.400 lei.

           

         

Lasati un comentariu