Poliția informează…

• publicat la: 4 June 2019
Poliția informează…

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat la data de 3 iunie a.c., pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță rutieră și pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 25 500 de lei.

Astfel, pe parcursul zilei de ieri, 3 iunie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat mai multe acțiuni în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere și de menținere a unui climat de ordine și siguranță rutieră, pe raza întregului județ.

 

Ocazie cu care, polițiștii rutieri au aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 19 000 de lei, conducătorilor auto care nu au respectat normele rutiere.

 

De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 3 conducători auto, care au depășit cu peste 50 km/h a limita de viteză maximă admisă.

 Polițiștii de ordine publică sătmăreni au aplicat peste 30 de sancțiuni contravenționale, persoanelor care nu au respectat normele de conviețuire socială, în valoare de peste 6 500 de lei.        

Urmărit național depistat de polițiști

 

Ieri, 3 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale au identificat un bărbat, de 61 de ani, din localitatea Certeze, care era dat în urmărire națională.

La data de 3 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, au  pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Judecătoria Oradea, privind pe un bărbat, de 61 de ani, din localitatea Certeze.

Susnumitul a fost condamnat la 1 an și 8 luni închisoare pentru comiterea de infracțiuni rutiere, fiind depus de polițiști în Penitenciarul Satu Mare.

 

Lasati un comentariu