Concert Cristian Fodor la Carei de Ziua Naţională

• publicat la: 27 noiembrie 2013
Concert Cristian Fodor la Carei de Ziua Naţională

Cunoscutul solist  de muzică populară,Cristian Fodor,revine la Carei pentru a susţine un concert  folcloric alături de grupul instrumental „DOR” din Alba-Iulia.

Sâmbătă,30 noiembrie,de la ora 18,00,în Sala Festivă a CT „Iuliu Maniu”,va avea loc un spectacol dedicat Zilei Naţionale a României,la 95 de ani de la Marea Unire,în organizarea  PNL Carei.

Vor evolua recitatorii care au lansat DVD-ul ”Românie, te salut!”,solistul Vlad Doroş de la ansamblul Românaşul,cântăreţul de muzică folk George Negrea iar în incheiere interpretul Cristian Fodor va susţine un concert de muzică populară românească, acompaniat de grupul instrumental DOR din Alba-Iulia.

Cristian Fodor a evoluat recent pe scena careieană,ca invitat al Casei de Cultură la  seara folclorică românească  de la AugustFest iar apoi a cântat şi la Zilele satului Ianculeşti,acompaniat de fraţii Paşca .

Pasionat de folclor, acesta culege şi interpretează muzică populară sau  organizează evenimente de gen.

Debutul său în televiziune a avut loc la concursul „Moştenitorii”, organizat de TVR la Poieniţa Voinii, în 2000, an după care au urmat o mulţime de apariţii la televiziunile naţionale, nenumărate înregistrări cu Orchestra de muzică populară Radio şi colaborări cu radiouri din ţară, însă cea mai importantă realizare a sa este câştigarea Concursului Naţional „Floarea din Grădină”, al cărui trofeu l-a primit în 2003.
Şi sătmăreanul George Negrea este un cunoscut careienilor,numai în acest an evoluând de 3 ori  în urbea noastră.Cea mai de success piesă  a sa este intitulată Ţara din noi,pe versuri de Felician Pop.

Sunt aşteptaţi să participe toţi cei care vor să sărbătorească împlinirea a 95 de ani de la Marea Unire,în cântec şi joc.

redactia

comentarii

de Vom fi acolo !!! la 28 noiembrie 2013 - 21:44

Multumim pentru Spectacol!!!La multi ani Romania!La multi ani romani !

de Ocean la 29 noiembrie 2013 - 11:33

Felicitari organizatorilor!

Lasati un comentariu