Escrocherii pe spatele Ministerului de Interne

• publicat la: 2 noiembrie 2013
Escrocherii pe spatele Ministerului de Interne

Ministerul de Interne a emis o atenţionare în care avertizează că elemente ale site-ul său oficial au fost copiate pentru a se crea o platformă web prin care cetățenilor li se cer să furnizeze informații personale și sume de bani.

„Ministerul Afacerilor Interne a fost semnalat de existența în spațiul virtual a unei pagini web care cuprinde elemente de identitate vizuală a site-ului instituțional al MAI prin care se solicită cetățenilor unele date cu caracter personal și/sau plata unor sume de bani invocându-se diverse fapte pe care aceștia le-ar fi comis”, se arată în avertismentul de pe site-ul oficial al MAI.

Cetățenii care accesează sau primesc astfel de solicitări sunt sfătuiţi să nu pună la dispoziție datele solicitate și să nu interacționeze în vreun fel prin aceste platforme web.

„MAI anunță public că singurul site al instituției este www.mai.gov.ro, iar orice altă pagină web nu ne aparține. Pentru verificarea situațiilor semnalate au fost sesizate structurile specializate de combatere a criminalității informatice”, mai transmite ministerul.

sursa cotidianul.ro

Lasati un comentariu