S-a tăiat panglica la Auchan Satu Mare

• publicat la: 3 decembrie 2013
S-a tăiat panglica la Auchan Satu Mare

Astăzi, 3.12.2013, Hipermarketul Auchan Satu Mare a organizat o conferință de presă în avanpremiera deschiderii de mâine pentru public. Au fost prezenți Dorel Coica, primarul municipiului Satu Mare, Gaspar Biro, directorul regional – regiunea de vest a Auchan, Tiberiu Dăneţiu, director marketing, Călin Berinde,directorul general Arcade Property si  directorul Auchan Satu Mare, Anca  Ivan.

Tiberiu Dăneţiu a mulțumit echipei Auchan pentru implicare, magazinul sătmărean fiind deschis în mai puțin de 18 zile: „Auchan Satu Mare este al șaptelea hipermarket pe care îl deschidem în acest an  și ultimul din acest an. Sperăm că va deveni hipermarketul preferat al sătmărenilor. În afară de deschiderea unui nou magazin, Auchan Satu Mare înseamnă și crearea de noi locuri de muncă. Am păstrat cei 168 de angajați de la Real și am lărgit echipa până la 288 de angajați, ceea ce înseamnă o creștere a locurilor de muncă cu 60 %.”

În aceeași tonalitate, Gaspar Biro,directorul regional – regiunea de vest a Auchan, a remarcat și el timpul record în care au fost realizate modificările tehnice și comerciale pentru deschiderea hipermarketului. A insistat asupra politicii de discount generalizată, pentru ca astfel să nu fie afectată puterea de cumpărare a consumatorilor. A încheiat spunând că „Am adus la Satu Mare diferența Auchan” .

La rândul său Dorel Coica, primarul municipiului Satu Mare, s-a declarat mulțumit de faptul că noul magazin se va plia pe cerințele consumatorilor sătmăreni, iar produsele  autohtone din municipiul și județul Satu Mare se vor regăsi în oferta hipermarketului.

Dispunerea rafturilor pe alei largi, 33 de case de marcat, spații speciale pentru vracuri, cu o ofertă extrem de bogată, accentul pe calitate, alături de acces ușor la hipermarket prin cele două linii gratuite de autobuze, sunt câteva dintre avantajele evidențiate de Anca Ivan.

După tăierea panglicii, toți cei prezenți au fost invitați la un tur al spațiului comercial. Pe o suprafață netă de 6000 mp., noul hipermarket Auchan Satu Mare oferă locuitorilor o gamă de peste 35.000 de produse, dintre care 2.500 sub marcă proprie.

Hipermarketul aduce la Satu Mare o gamă foarte largă de produse alimentare și nealimentare, de la pâine și produse de brutărie, carne, pește, mezeluri, fructe și legume, produse lactate, băcănie și alte produse alimentare, până la produse pentru îngrijire personală și frumusețe, produse pentru curățenia și întreținerea casei și toate produsele nealimentare, consumabile și accesorii de utilizare curentă.Am remarcat o mare diversitate la  raionul de jucarii.

La unitatea din Satu Mare este foarte bine reprezentata  vanzarea vrac a produselor alimentare dar si nealimentare precum  detergentii.

Miercuri,4 decembrie,de la ora 10,00 va avea loc deschiderea pentru public.

redactia

comentarii

de robi la 3 decembrie 2013 - 19:42

numai maine va fi zaharul 3 lej?
la real era un pret la rafturi si altul la casa de platit.

Lasati un comentariu