Tir răsturnat la Pişcolt

• publicat la: 4 December 2013
Tir răsturnat la Pişcolt

Marţi seara, pe DN 19, la intrarea în localitatea Pişcolt, un tir înmatriculat în Serbia a ajuns în şanţ.

La faţa locului s-a deplasat patrula de siguranţă publică a Secţiei 5 Poliţie Rurală Petreşti şi poliţiştii Biroului Rutier Carei, care au stabilit că şoferul, un cetăţean sârb, de 43 de ani, din cauza vizibilităţii reduse şi a neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit în şanţ. În evenimentul rutier nu au fost rănite persoane, însă vehiculul a fost avariat, iar spatele vagonului a rămas pe partea carosabilă. Astfel, până la punerea în mişcare a autotrenului, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Carei a asigurat fluidizarea circulaţiei în zonă.

            Tot în cursul zilei de marţi, 03 decembrie, pe linie rutieră au fost organizate mai multe acţiuni preventive şi de responsabilizare a conducătorilor auto, fiind reţinute în vederea suspendării 10 permise de conducere.

            Au rămas fără permise şoferii ce au încălcat regulile de acordare a priorităţii pietonilor angajaţi regulamentar în traversare. Alţi doi conducători auto au fost sancţionaţi cu reţinerea permiselor deoarece nu s-au prezentat la Poliţie pentru întocmirea actelor de constatare, după ce au fost implicaţi în evenimente rutiere soldate cu pagube materiale.

Lasati un comentariu