Ajutoare consistente din Germania sosesc la Carei

• publicat la: 7 ianuarie 2014
Ajutoare consistente din Germania sosesc la Carei

Urmare a adresei primite de la Consulatul Germaniei la Timisoara,am aflat că în muncipiul nostru va sosi al 13-lea transport de ajutoare ,”TIR-uri pline ochi”,   organizat de  către Serviciul de Asistenţă Tehnică (THW) Eichstätt.

Astfel, numeroase pachete de Crăciun, table şi mobilă pentru şcoală, paturi de spital, îmbrăcăminte de iarnă şi obiecte de uz casnic vor fi descărcate  la Carei.

Serviciul de Asistenţă Tehnică (THW) Eichstätt sprijină din 2001 Asociaţia  Rumänienhilfe din Großmehring/ Germania şi asociaţia Kinderland din Carei. Ambele  asociaţii oferă suport persoanelor defavorizate din regiunea Satu-Mare, sprijină şcoli,cămine, grădiniţe şi vin în întâmpinarea familiilor nevoiaşe. Serviciul de Asistenţă  Tehnică (THW) Eichstätt preia toate cheltuielile de transport: taxe, asigurări şi motorină  cu ajutorul donaţiilor. Voluntarii care participă la această acţiune îşi vor lua 5 zile de concediu de odihnă pentru a putea fi prezenţi. Convoiul urmează să ajungă în data de  9.01.2013 la Carei.

In imagine puteţi observa jucării şi cadouri de Crăciun având destinaţia România: grădiniţa St. Nikolaus din Ochsenfeld care se implică activ în organizarea celui de-al    13 -lea transport umanitar al Serviciului de Asistenţă  Tehnică pentru Carei. Harnici, copiii ajută la încărcat.

redacţia

 

comentarii

de sozo la 8 ianuarie 2014 - 13:18

Sincer nu stiu ce ar fi mai bine, intr un fel e ok daca primim ajutor si daca ajunge acolo unde chiar e nevoie de asa ceva
Altfel insa ,cumva, e de ras ca tot ajutoare primim , parca suntem in lumea a treia.

de careianca la 8 ianuarie 2014 - 22:55

DACA E DE RAS SA PRIMIM, SE POATE SA INCEPEM SA INVATAM SA DAM SI NOI

de fecske la 9 ianuarie 2014 - 00:25

unii fac vile si avere din aceste ajutoare ca nu sa credeti ca ajunge la cei saraci cat se trimite din germania.
daca toate ajutoare ar fi dat la saraci atunci nu mai era nici un sarac in tot careiu!
sa vine acesti voluntari dupa ol una sa vada daca au ajuns unde trebe ajutoarele dar sa nu stie cei care impart cand vin la control si atunci mare surprisa o sa aibe la ei.

Lasati un comentariu