Bărbat agresat într-un bar din Carei

• publicat la: 26 ianuarie 2014
Bărbat agresat într-un bar din Carei

Evenimentul a fost sesizat prin SNUAU 112 la data de 25.01.2014, la ora 19.08 chiar de către victimă.

La faţa locului poliţiştii au stabilit faptul că Alexandru B., de 39 ani l-a lovit fără motiv pe Dorel Ş., de 35 ani, care era in incinta barului şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Accident de muncă

Un bărbat de 38 ani a fost lovit de un buştean în  pădure.

            La data de 24.01.2013, ora 15,18 un localnic din Săcăşeni a sesizat prin SNUAU 112 faptul că  un muncitor din cadrul Ocolului Silvic Tăşnad care executa lucrări de tăiere a fost lovit de un buştean. Victima a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Tăşnad şi ulterior la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru continuarea investigaţiilor medicale. Totodată, a fost anunţat Inspectoratul Teritorial de Muncă.Cercetările în cauză continuă.

Pieton accidentat de remorca desprinsă de la un tractor

Evenimentul a avut loc pe un drum secundar care se intersectează cu DN1 C, înte localităţile Livada şi Iojib.

La data de 24.01.2014, în jurul orelor 12,05 Constantin B., de 35 ani, conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un tractor şi o remorcă.Datorită unor defecţiuni la sistemul de cuplare remorca s-a desprins accidentându-l pe Iuliu Ş., de 31 ani, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului s-a stabilit faptul că ansamblul de vehicule era condus de către o persoană care nu poseda permis de conducere, iar tractorul nu era înmatriculat, motiv pentru care Constantin B. este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei şi vătămare corporală din culpă.

Cazul a fost sesizat prin SNUAU 112 dar victima a refuzat  transportul la o unitate spitalicească. Ulterior, în jurul orei 18,00 bărbatul în cauză s-a prezentat pentru acordarea de îngrijiri medicale.

           

 

Lasati un comentariu