Înscrieri pentru Concusul de recitări Mihai Eminescu

• publicat la: 13 January 2014
Înscrieri pentru Concusul de recitări Mihai Eminescu

Direcția de Cultură și Sport Carei organizează a opta ediţie a concursului de recitări “Mihai Eminescu”. Cea din acest an se desfăşoară în 30 ianuarie, de la ora 16.00, în Castelul Karolyi.

 Ediţia din acest an se desfăşoară pe două categorii distincte: ciclul gimnazial şi ciclul liceal. O şcoală poate înscrie maximum 5 elevi într-o categorie. Aceştia vor avea dreptul să recite o singură poezie, pe care o pot şi citi.

  Ediția a opta aduce o noutate, dând posibilitatea recitării poeziilor lui Eminescu și în alte limbi decât limba română. Astfel, concurenții se pot înscrie și pentru  secțiunea Eminescu în altă limbă (maghiară, germană sau engleză).

  Premiile, la fel ca în anii precedenţi, vor consta în diplome și cărţi.Concursul se adresează oricărei instituții școlare, nu doar celor din municipiul Carei.   

 Termenul limită de înscriere este 27 ianuarie, ora 16.00. Înscrierea se face prin depunerea unui tabel dupa modelul de mai jos la Direcția de Cultură Carei din  Castelul Karolyi de luni până vineri, între ora 10.00 şi ora 14.00.

            Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0261-861-481.

Lasati un comentariu