Infracţiuni depistate de Politie

• publicat la: 10 februarie 2014
Infracţiuni depistate de Politie

Duminică,9 februarie , 2 tineri au fost depistaţi în trafic de poliţiştii rutieri în timp ce comiteau infracţiuni la regimul circulaţiei.

 Poliţiştii rutieri din Carei l-au identificat în trafic pe Lorant E., de 25 de ani , din Carei , care conducea autoturismul marca BMW pe raza municipiului Carei având exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendată.Tânărul este cercetat pentru conducere cu permisul de conducere suspendat. 

       În localitatea Boineşti , poliţiştii rutieri negreşteni au oprit în trafic un autoturism marca BMW la volanul căruia se afla un tânăr de 19 ani.

       Vasile H.  A prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile britanice . În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acest document nu are valabilitate pe teritoriul României, iar pe teritoriul Marii Britanii acesta poate conduce autovehicule pe drumurile publice dar numai însoţit de o persoană care posedă permis de conducere valid.

      Poliţiştii continuă cercetările în cele 2 cauze,  conducătorii auto fiind cercetaţi   în stare de libertate.

                  2 urmăriţi naţionali depistaţi de poliţişti

      Poliţiştii din Andrid în colaborare cu cei din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Carei , în urma activităţilor specifice desfăşurate au reuşit depistarea a 2 bărbaţi urmăriţi la nivel naţional.

     Robi B. , de 23  de ani care a fost condamnat la pedeapsa închisorii pentru o perioadă de 2 ani, comis infracţiuni de furt calificat şi Attila B, de 44 de ani, care are de executat 3 ani de închisoare , ambii pentru comiterea  infracţiunilor  de furt calificat.Cele 2 persoane au fost reţinute şi încarcerate în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

                   Un incendiu a provocat pabuge materiale           

          La Livada , în locuinţa unui localnic a izbucnit un incendiu.De îndată, la faţa locului, s-au deplasat poliţiştii şi pompierii .Lucrătorii ISU au localizat şi stins incendiul. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că incendiul a pornit de la coşul de fum al casei care nu fusese izolat şi curăţat.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă pagubele se ridică la aproximativ 15 000 lei.Cercetările continuă în cauză.      

 9 conducători auto au rămas  fără permis de conducere  în cadrul acţiunilor desfăşurate la acest sfârşit de săptămână ,  în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere. Permisele le-au fost reţinute  pentru nerespectarea normelor rutiere privind  depăşirea,   regimul legal de viteză, neacordarea de prioritate. Totodată poliţiştii au  aplicat  785 sancţiuni contravenţionale în valoare 56 000 lei, fiind sancţionate toate categoriile de participanţi la trafic care nu au respectat legislaţia în vigoare privind circulaţia pe drumurile publice.

Lasati un comentariu