Tăşnădenii au făcut senzaţie la „România Dansează”

• publicat la: 15 April 2014
Tăşnădenii au făcut senzaţie la „România Dansează”

Fac dans irlandez, sunt din Tăşnad  și se antrenează pe Facebook și Skype cu antrenoarea lor din Qatar. Celtic Fire este numele de trupă al celor 12 tineri din Tășnad care au dărâmat orice barieră pentru pasiunea lor.

Totul a început în urmă cu nouă ani, la ora de engleză. Profesoara tinerilor dansatori i-a pus să se uite la spectacolul ”Lord of The Dance”, al celebrului Michael Flatley. Imediat au format o trupă și au devenit micii irlandezi din orașul lor natal.

Între timp, profesoara lor a plecat să muncească în Qatar, dar asta nu i-a oprit. S-au adaptat și au mutat antrenamentele pe Skype și Facebook. Fac repetiții în fața unei camere web, iar doamna profesoară este atentă la fiecare schimbare a coregrafiilor..

Antrenamentele mijlocite de tehnologia modernă au dat roade și le-au adus cele trei steluțe aurii pentru care au muncit din greu.

”Am toată admirația pentru voi, pentru că ați ales acest gen de dans extrem de dificil, mai ales că voi faceți repetițiile cu profesorul vostru pe Skype. Impresionant!”, le-a spus Monica Petrică.

sursa romanidanseaza.ro

Lasati un comentariu