Finala Dansez pentru Tine .Votaţi pentru Ali din Carei şi Oana

• publicat la: 7 December 2012
Finala Dansez pentru Tine .Votaţi pentru Ali din Carei şi Oana

Trei Vedete “bine dotate” au rămas in Finala Dansez pentru Tine de vineri seara.

Oana Ioniţă, Nicoleta Luciu si Roxana Ionescu luptă vineri seară pentru marele premiu pus in joc, un premiu de 60.000 €.

Cine va câştiga finala sezonului 13 Dansez pentru tine?

Oana Ioniţă, Nicoleta Luciu si Roxana Ionescu si partenerii lor au fost cu siguranţă “promovaţi” subtil de juriul emisiunii pentru a se lupta in finala.

„Bebelusa” Oana Ionita danseaza cu Kovacs Ali Stoica din Carei . Tânarul pentru care danseaza Nicoleta Luciu se numeste Attila Hainer . Iar Roxana Ionescu îl are ca partener pe George Boghian.

Finala emisiunii „Dansez pentru tine” are numai invitati vedete de vedete.

INNA va face echipa cu coregraful Emil Rengle, pentru un caz umanitar, iar unul dintre cei mai buni tenismeni români, Horia Tecau, paseste în ring la bratul frumoasei Iulia Vîntur.

Prezentatorii „Povestirilor adevarate” de la postul tv ACASA, Ioana Maria Moldovan si Dan Cruceru, vor sprijini si ei prin dansul lor o persoana aflata în dificultate.

Dar sa revenim la intrebare principala: “Cine a castigat finala Dansez pentru tine?”…

Voi cine doriti sa castige Finala sezonului 13 de la Dansez pentru tine?

1. Nicoleta Luciu si Attila Hainer
2. Oana Ionita si Ali  Stoica din Carei
3. Roxana Ionescu si George Boghian

sursa vedeteblog.com

comentarii

de Horia Mărieș la 8 December 2012 - 00:42

Oricare ar fi rezultatul final, “bebelusa” Oana Ionita care danseaza cu Kovacs Ali Stoica din Carei au toate șansele pentru câștigarea premiului cel mare, iar tânărul Ali merita tot respectul nostru.

E și un băiat cu bun simț. Iată și dovada:

November 26 2:54am Stoica Kovacs Ali (pe facebook):

“multumesc din tot sufletul ! inseamna enorm de mult pentru mine sa vad ca sunt apreciat pentru ceea ce sunt si ceea ce fac…va multumesc frumos . Incerc sa fac si eu ce pot…”

de Gabi D la 9 December 2012 - 22:12

Am fost incantata de evolutia lui Ali,dar din pacate,cazul lui George a fost mai grav ,iar oamenii voteaza de cele mai multe ori cazul!In orice caz,careianul nostru,ne-a facut sa ne simtim mandri!Succes pe mai departe ,Ali si…sincere felicitari!

de razvan la 18 December 2012 - 02:00

nebunie curata

Lasati un comentariu