Accident la locul de muncă

• publicat la: 2 July 2014
Accident la locul de muncă

O persoană şi a pierdut viaţa la locul de muncă

Marţi  după-amiază poliţiştii de Investigaţii Criminale sătmăreni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către Sorin V., angajat al unei societăţi comerciale din municipiu despre faptul că în incinta societăţii un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din judeţul Vaslui , în timp ce monta o schelă metalică se pare că s-ar fi electrocutat de un conductor electric ce pune în mişcare un pod rulant cu comanda electrică de la sol . Din nefericire tânărul a decedat. La faţa locului oamenii legii au constatat că trupul tânărului nu prezintă urme de violenţă doar o arsură la mâna şi la picior.În acest caz  va fi efectuată necropsia şi  se va stabili cu exactitate cauza decesului.

Sătmărean bănuit de comiterea a 5 infracţiuni prins de poliţişti

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale în urma activităţilor desfăşurate au identificat şi prins un tânăr , în vârstă de 27 de ani care ar fi comis 2 infracţiuni de tâlhărie şi 3 infracţiuni de furt.

În cursul lunii iunie acesta a deposedat prin violenţă 2 femei de telefoanele mobile .Modul de acţiune utilizat de sătmărean era următorul: acesta se deplasa cu bicicleta circulând în spatele victimelor sale şi le smulgea acestora telefonul mobil pe care persoanele îl utilizau   în timpul deplasării pe stradă. Unul dintre cazuri a avut loc pe strada Vulturului, în acest caz victima nu  s-a lăsat intimidată şi a reuşit să-l doboare de pe bicicletă , dar tânărul a abandonat bicicleta şi a fugit cu telefonul sustras, iar celălalt caz pe bulevardul Independenţei din municipiu.

În ambele situaţii bănuitul a acţionat după ora 22,00 şi asupra unor femei care se deplasau singure pe stradă.

De asemenea în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în perioada mai-iunie acesta pătruns într-o locuinţă situată pe strada Ostrovului prin forţarea geamului şi a sustras bunuri electronice. De asemenea a mai pătruns în 2 anexe prin escaladarea gradului imobilelor . A pătruns intr-un garaj situat în curtea unui imobil de pe strada Someşului   de unde a sustras scule electrice şi într-o anexă a unui imobil situat pe strada Bucovina de unde a sustras o bicicletă.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 40000 lei şi a fost recuperat parţial până în acest moment.

Andrei V.   A fost reţinut şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă judecătoria Satu Mare cu propunerile legale care se impun în acest caz.

Cercetările continuă în cauză pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Un tânăr şi-a agresat un consătean

La data de 01.07.2014 , orele 23,35 poliţiştii Secţiei Tăşnad au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către un localnic, în vârstă de 42 de ani, din satul Supurul de Jos despre faptul că în timp ce se afla la intrarea într-un local din zonă a fost agresat fizic de un consătean al său , în vârstă de 22 de ani. Oamenii legii au stabilit faptul că cei 2 se cunoşteau, sunt angajaţi la aceiaşi firmă, iar aseară pe fondul unor neînţelegeri şi a consumului de alcool între cei 2 a intervenit un conflict în timpul căruia tânărul i-a aplicat o lovitură colegului său. A fost solicitată prezenţa unui echipaj medical la faţa locului, dar  persoana agresată a refuzat transportul la unitatea medicală.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

5 conducători auto au rămas fără permisele  de conducere în cadrul acţiunilor desfăşurate  marţi  pe raza municipiului şi a  judeţului Satu Mare  pentru reducerea riscului rutier  şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere . Permisele au fost reţinute pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare şi neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor . Totodată  au fost aplicate 155  contravenţii  în valoare de  peste 10000  lei.

Lasati un comentariu