Furt de ovăz

• publicat la: 7 iulie 2014
Furt de  ovăz

Jandarmii din Beltiug au surprins în flagrant un bărbat în timp ce cosea ovăz de pe tarlaua unui localnic din Soconzel. S-a întâmplat zilele  trecute, iar acesta riscă să fie cercetat penal.

Incidentul s-a petrecut la lăsarea întunericului, în jurul orei 22.30, şi a fost soluţionat de un echipaj de jandarmerie. Acesta participa la măsuri de ordine  publică pe raza localităţii Soconzel, când  a observat că un bărbat de aproximativ 60 de ani cosea la acea oră înaintată, într-o tarla de ovăz şi trifoi. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză a tăiat prin cosire, de pe parcela unui localnic din Soconzel, cantitatea de 197 kg. de ovăz şi trifoi pe care a încărcat-o în căruţa proprietate personală pentru a o transporta la domiciliul său. Jandarmii l-au identificat ca fiind Constantin B.  în vârstă de 65 de ani. Proprietarul tarlalei a declarat că, deşi a recuperat prejudiciul doreşte ca faptuitorul să fie tras la răspundere potrivit legii.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt calificat, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate. Actul de sesizare a fost înaintat Poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Lasati un comentariu