Promisiuni pentru apă curată

• publicat la: 28 October 2014
Promisiuni pentru apă curată

Astăzi a fost semnat de către APASERV,contractul de execuţie a lucrărilor de investiţii referitor la „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Satu Mare,cu Samcif,executantul  lucrărilor. Valoarea totală a contractului este de 14.954.167,84 lei, fără TVA, iar perioada de derulare a contractului este de 15 luni la care se va adăuga o perioadă de notificare a defectelor de 12 luni.

Potrivit celor discutate  la conferinta de presă de astăzi,magistrala de apă dintre comuna Doba şi municipiul Carei va fi reabilitată până la sfârşitul anului viitor.

Directorul Apaserv,Dan Stegerean ,a  precizat că acesta este ultimul din cele 15 contracte de lucrări din cadrul programului de investiții „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Satu Mare”, incluse în POS Mediu I. Prezent la eveniment,primarul Kovacs promis  că “după finalizarea lucrărilor, la robinetele careienilor nu va mai curge cafea, adică apă murdară, aşa cum se întâmplă frecvent în ultimii ani din cauza uzurii conductelor, în schimb vor apărea alte inconveniente legate de necesitatea reparării carosabilului după efectuarea lucrărilor”.

Urmare a derularii unor alte proiecte de mai mici dimensiuni,in municipiul Satu Mare se vor achiziţiona 30.000 de contoare noi cu semnal, ce vor fi folosite pentru   înlocuirea contoarelor vechi.

redactia

Lasati un comentariu