Agresiune în Scărişoara Nouă

• publicat la: 12 noiembrie 2014
Agresiune  în Scărişoara Nouă

Marţi în jurul orei 17.45  poliţiştii Secţiei Petreşti au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de către un pensionar din localitatea  Scărişoara Nouă,  care reclama faptul că în urmă cu puţin timp ar fi fost agresat. Oamenii legii s-au deplasat de îndată la faţa locului au aplanat starea conflictuală şi au stabilit că reclamantul în timp ce se afla în apropierea locuinţei sale s-ar fi întâlnit cu Ilie D. din localitate, iar pe fondul unor discuţii contradictorii între cei 2 a apărut un conflict spontan în timpul căruia bărbatul i-ar fi aplicat reclamantului lovituri cu pumnii în zona capului. Partea vătămată a refuzat acordarea ingrijirilor medicale.

La momentul producerii incidentului  partea reclamată, Ilie D. se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

                                              Autori  identificaţi

La data de 12 noiembrie a.c. poliţiştii de investigaţii criminale din Ardud au identificat autorii infracţiunii de furt comisă luni noaptea , la un magazin situat pe raza localităţii Ardud, din judeţul Satu Mare. Administratoarea magazinului a sesizat poliţiştilor luni dimineaţă faptul că din incinta unităţii au fost sustrase bunuri . Oamenii legii au demarat verificări pentru identificarea şi prinderea autorilor. În cursul zilei de ieri autorii au fost identificaţi şi prinşi , este vorba despre 2 adolescenţi de 16 si respectiv 17 ani, din localitate, care în timpul nopţii au pătruns în incinta magazinului prin forţarea grilajului unei ferestre şi au sustras ţigări şi bani. Tinerii nu se află la prima faptă de acest gen.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

În cadrul acţiunilor desfăşurate  marţi   pe raza municipiului şi a  judeţului Satu Mare  pentru reducerea riscului rutier  şi pentru prevenirea evenimentelor  rutiere 4 conducători auto au rămas fără permisele de conducere, acestea au fost reţinute pentru consum de alcool, neacordarea priorităţii de trecere şi depăşiri neregulamentare. De asemenea au fost  aplicate  155  contravenţii  în valoare de 13000 lei.

 

Lasati un comentariu