Klaus Iohannis: ” Am câştigat! Ne-am luat ţara înapoi”

• publicat la: 16 noiembrie 2014
Klaus Iohannis: ” Am câştigat! Ne-am luat ţara înapoi”

Klaus Iohannis a făcut o declarație de presă, după publicarea primelor exit-poll-uri. Candidatul ACL a declarat că rezultatul este unul foarte bun, însă alegerile prezidențiale nu s-au terminat încă.

„Este o zi specială. Acum, după 25 de la revoluția română oamenii au ieșit din casă. Miza de astăzi a fost dreptul la vot. Solicit Guvernului asumarea în ceasul al 12-lea să facă un efort să prelungească programul de vot în diaspora”, a spus Klaus Iohannis, care a precizat că românilor de acolo ar trebui să le arate un „minim respect”.

„Solicit vigilență maximă, nu vă bateți joc de votul oamenilor. Dacă un singur român nu a reușit să voteze înseamnă că i-a fost încălcat un drept fundamental”, a spus Klaus Iohannis.

„Mai am emoţii, da! Voi avea emoţii până când Curtea Constituţională dă verdictul final. Din acest motiv i-am rugat pe cei din secţii mare atenţie, mare atenţie la numărare, mare atenţie la raportare, alegerile se termină exact atunci când Curtea Constituţională le validează”, a precizat Klaus Iohannis,potrivit Digi24.ro

 

Lasati un comentariu