Proteste în toată ţara pentru un vot corect în turul al doilea

• publicat la: 7 noiembrie 2014
Proteste în toată ţara pentru un vot corect în turul al doilea

Românii ies sâmbătă şi duminică în stradă în mai multe oraşe din România, dar şi din străinătate, pentru a protesta faţă de umilinţa la care au fost supuşi românii din diaspora pe 2 noiembrie, când mii dintre ei nu au putut vota la prezidenţiale.

La Sibiu, protestele au început de vineri seară, unde sute de manifestanţi au scandat „Fiţi eroi în turul doi”. „Libertatea de-a vota nu ne-o va lua nimenea!”, au mai strigat sibienii vineri seară.

Sâmbătă şi duminică, tinerii din Bucureşti, Constanţa, Braşov, Iaşi, Cluj, Reşiţa, Timişoara, Arad sau Oradea ies în stradă simultan, pentru a-şi arăta solidaritatea românii din diaspora, relatează Mediafax.

Protestele românilor din străinătate care nu au putut vota pe 2 noiembrie, în primul tur al alegerilor prezidenţiale, au fost un semnal pentru tinerii din România care pregătesc proteste în marile oraşe. În Bucureşti, Iaşi, Cluj, Constanţa, Braşov, Arad, Oradea sau Reşita se anunţă proteste sâmbătă şi duminică, iar oamenii de mobilizează prin intermediul reţelelelor de socializare. Proteste sunt de asemenea programate în sâmbăta de dinaintea turului doi al alegerilor, pe 15 noiembrie, atât în ţară, cât şi în marile capitale europene, precum Londra sau Paris, acolo unde mii de români nu au putut vota, fiind ţinuţi ore întregi la coadă de autorităţile române.

 

comentarii

de bocet satului Unimat catre politicieni, la 9 noiembrie 2014 - 13:34

of,ioi,of…din gropita in gropoi ,
Din gropita in gropoi-
asa-i drumul pe la noi….hei,hei,hei .

Groapa,groapa si tot groapa
politicu – ne ingroapa.

Ne servesc tot minciunele ,
Sa ne inecam cu ele.

PDL – ce ai facut ?
cand puterea ai avut ?
Gropile le-ai inmultit ,
Pe sateni ia-i tot mintit !

PSD –tu ,ce-ai facut ?
De cand puterea-i obtinut ?
Gropile s-au facut gropoi ,
Dese,dese, dese de te-ndoi.

Iohannis- Ponta sa traiasca
Gropile sa le rareasca.

hei,of,ioi….

Lasati un comentariu